Yeniden başlasın, aşk ateşi yansın

Berbat ama gerçekten berbat bir yıl geçiriyoruz. Tüm düzenimiz, yaşam biçimimiz, alışkanlıklarımız, kısacası her şeyimiz değişti. Ve bu değişimden ilişkilerimiz, evliliklerimiz de nasibini aldı.

Berbat ama gerçekten berbat bir yıl geçiriyoruz. Tüm düzenimiz, yaşam biçimimiz, alışkanlıklarımız, kısacası her şeyimiz değişti. Ve bu değişimden ilişkilerimiz, evliliklerimiz de nasibini aldı. Yine de enseyi karartmayalım çünkü yeniden başlamak, aşk ateşini yeniden yakmak mümkün. İşte bunu hayata geçirmenin 10 yolu...

1. GEL KONUŞALIM ARTIK

İlişkinizin yeniden başlamaya ihtiyacı olduğunun farkındasın. Peki sevgilin ne düşünüyor? Belki de ona göre ortada bir sorun falan yok. Yeni bir başlangıç için ikinizin de ortak frekansta olması gerekir. Ona, neden böyle bir başlangıca ihtiyacın olduğunu anlatıp, seninle aynı yolda yürümeye ikna etmelisin.

2. ANLIYORSUN DEĞİL Mİ?

Bu işte birlikte çalışacaksınız. Tam bir iş ortağı gibi. Yeni dönemde birbirinizin isteklerine ve önceliklerine saygı göstermelisiniz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Sen de beni aldat' diyor 01 Mart 2022 | 359 Okunma Sadakatsiz bir adam, cesaret bekleyen kadın 27 Şubat 2022 | 164 Okunma Senin mutluluğun benim mutluluğum 24 Şubat 2022 | 197 Okunma 3 aylık evliyken eşim beni aldattı 22 Şubat 2022 | 843 Okunma İhanet edip de yakalanmayan kimse yoktur 20 Şubat 2022 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar