Yeni moda sevgililik: Suç ortağı olmak

Klasik sevgililik artık demode. Şimdilerde ‘partner in crime’ yani suç ortağı olmak revaçta. ‘Bonnie and Clyde’ olmaktan söz etmiyorum. Banka soymayacaksınız, sadece tam bir ortak olacaksınız. Birbirinizi...

Klasik sevgililik artık demode. Şimdilerde ‘partner in crime’ yani suç ortağı olmak revaçta. ‘Bonnie and Clyde’ olmaktan söz etmiyorum. Banka soymayacaksınız, sadece tam bir ortak olacaksınız. Birbirinizi yargılamadan, her türlü yaramazlığı yapacaksınız. Bakın bu ortaklık size neler sağlar?

1- BİRBİRİNİZDEN BIKMAZSINIZ

İyi bir suç ortaklığında sevgililer sürekli birlikte olmak ister. Çünkü atılacak çok maceranız vardır. Yani aslında zaman size yetmeyecektir. Vaktinizi pinekleyerek değil türlü türlü eğlencelerle geçireceğiniz için bıkmak söz konusu bile olmayacaktır.

2- ÖNCELİKLİ HİSSEDERSİNİZ

Suç ortağı olmuşsanız başka her şey ikinci sıradadır artık. Çünkü sevgiliniz aynı zamanda en iyi arkadaşınız olmuştur. Söylediğiniz her şey önem kazanır, istekleriniz anında yerine getirilir. Sosyal çevreniz de sizin ortaklığınızı güçlendiren unsurlardır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Sen de beni aldat' diyor 01 Mart 2022 | 359 Okunma Sadakatsiz bir adam, cesaret bekleyen kadın 27 Şubat 2022 | 164 Okunma Senin mutluluğun benim mutluluğum 24 Şubat 2022 | 197 Okunma 3 aylık evliyken eşim beni aldattı 22 Şubat 2022 | 843 Okunma İhanet edip de yakalanmayan kimse yoktur 20 Şubat 2022 | 376 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar