Yazı bırak aşka bak

İlişkilerde yaş farkı konusu her zaman konuşulur, her zaman da dinleyici, izleyici bulur. Genel görüş, erkeğin yaşının büyük olduğu durumlarda toplumun bunu daha bir kabul edebilir olduğu şeklinde. Bugünlerde...

İlişkilerde yaş farkı konusu her zaman konuşulur, her zaman da dinleyici, izleyici bulur. Genel görüş, erkeğin yaşının büyük olduğu durumlarda toplumun bunu daha bir kabul edebilir olduğu şeklinde. Bugünlerde ise tam tersi birkaç ilişki gündeme geldi.

Mesela Malkoç Süalp ile Bade İşçil bir zamanlar evliydi. Malkoç Süalp’in yaşça daha küçük biriyle birlikte olması bekleniyordu ama kendisinden 13 yaş büyük Güllü Aybar ile aşk yaşıyor.

Bade İşçil’in de kendisinden 14 yaş büyük eşinden boşandıktan sonra yine büyük biriyle sevgili olması bekleniyordu ama o da bu aralar kendisinden 12 yaş küçük Kubilay Aka ile görüntülendi.

Gönül Yazar, bu aralar kendisinden 32 yaş küçük Rüzgar Mağden ile birlikte. Yaş farkı meselesini bırakıp aşkı konuşmak gerek. Önemli olan iki kişinin birbirinde bulduğu aşka sahip çıkması.

Yaş farkı aşılır da, aşk farkı aşılmaz. Taraflardan biri aşık diğeri değilse ilişki için asıl sorun budur. Birbirine aşık çiftler de yaş farkını zerre kadar kafasını takmaz. Bu sadece o mutluluğu kıskananlar için problemdir.

Toplum tarafından ‘makul’ görülen yaş farkıyla birlikte olan çiftlerin çok mutlu olduğunu mu sanıyorsunuz? Hayır değiller, zaten bu yüzden mutlu çiftlerin yaş farkına kafayı takıyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Sen de beni aldat' diyor 01 Mart 2022 | 357 Okunma Sadakatsiz bir adam, cesaret bekleyen kadın 27 Şubat 2022 | 162 Okunma Senin mutluluğun benim mutluluğum 24 Şubat 2022 | 195 Okunma 3 aylık evliyken eşim beni aldattı 22 Şubat 2022 | 842 Okunma İhanet edip de yakalanmayan kimse yoktur 20 Şubat 2022 | 372 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar