Şef olsaydı yemeğinize tükürürdü

Evde izlediğimiz tek program olan Masterchef’e gölge düştü maalesef. Yarışmacılardan Uğur Yılmaz Deniz’in içindeki katıksız kötülük ortaya çıktı. Öyle tweet’ler atmış...

Evde izlediğimiz tek program olan Masterchef’e gölge düştü maalesef. Yarışmacılardan Uğur Yılmaz Deniz’in içindeki katıksız kötülük ortaya çıktı. Öyle tweet’ler atmış ki okuyunca gözlerime inanamadım.

Doktorlara, kadınlara, erkeklere, başı kapalı olanlara, azıcık dekolte giyenlere, hatta tayt giyenlere bile nefret kusmuş. Irkçılık içeren iğrenç paylaşımlarda bulunmuş. Fenerbahçe’nin şimdiki başkanı Ali Koç’a, eski başkanı Aziz Yıldırım’a küfür etmiş.

Hatta Aziz Yıldırım çalıştığı lokantaya gelmiş de gidip yüzüne küfür etmek istemiş ama yapamamış. Acun Ilıcalı’ya bile hakaretlerde bulunmuş.

Programda kafasına taktığı rakipleri için de abuk subuk planlar yaptığını görmüştük ama bunu yarışmanın hırsına vermiştik. Meğer öyle değilmiş. Bu arkadaş bildiğiniz kötülük timsaliymiş. Daha da ötesi ırkçı ve cinsiyetçiymiş. Kimisi de “20’li yaşlardayken yazdığı şeyler için harcamayalım” diyerek Uğur’u savunuyor. Yahu siz delirdiniz mi? 20 yaşı, 10 yaşla karıştırıyorsunuz herhalde. 20 yaş, muhakeme gücünün olgunlaştığı bir yaştır.

Yasalar önünde cezai ehliyetin vardır. Yazdıklarının hepsi hukukun konusudur. Bu adamın bir lokantada şef olduğunu düşünsenize. Adam neredeyse herkesten nefret ediyor. Gelip size küfür etmese bile yemeğinize tükürür yahu. Acun Ilıcalı’nın bu tweet’ler ortaya çıktıktan sonra Uğur’u yarışmadan diskalifye etmesi çok doğru bir hareket.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Sen de beni aldat' diyor 01 Mart 2022 | 357 Okunma Sadakatsiz bir adam, cesaret bekleyen kadın 27 Şubat 2022 | 162 Okunma Senin mutluluğun benim mutluluğum 24 Şubat 2022 | 195 Okunma 3 aylık evliyken eşim beni aldattı 22 Şubat 2022 | 842 Okunma İhanet edip de yakalanmayan kimse yoktur 20 Şubat 2022 | 372 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar