Saygı yoksa sevgi de yok

Birbirinize saygı duyuyorsanız, bir çift olarak karşılaşacağınız engellerin üstesinden gelmek çok daha kolay olacaktır. Ancak saygı hiç var olmamış ya da tükenmişse, ilişkiniz...

Birbirinize saygı duyuyorsanız, bir çift olarak karşılaşacağınız engellerin üstesinden gelmek çok daha kolay olacaktır. Ancak saygı hiç var olmamış ya da tükenmişse, ilişkiniz başarısız olmaya mahkumdur. Saygının olmadığı bir ilişki, sevgiye de dayanmaz. İşte ilişkinizdeki saygı eksikliğini gösteren işaretler.

1- HAKARET VE AŞAĞILAMA

Mizah içeren küçük takılmalar sevimlidir. Bu takılmalar bir süre sonra sizi rahatsız etmeye başlıyorsa, hakaret içeren sözcüklere dönüşüyorsa ‘sözlü taciz’ anlamına gelir. Bu tür bir taciz de hem inciticidir hem de kişiliğinize yapılmış saygısızlıktır.

2- MAHREMİYET İHLALİ

Çiftler uzun süredir birlikte olsalar bile mutlaka kendi özel alanlarına sahip çıkmalıdır. Hiç kimse, partnerinin iznini almadan telefonlarını, e-postalarını, sosyal medya hesaplarını veya yazışmalarını kontrol etme hakkına sahip değil. Mahremiyetinizi önemsemeyen kişi size saygı duymuyordur.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Sen de beni aldat' diyor 01 Mart 2022 | 359 Okunma Sadakatsiz bir adam, cesaret bekleyen kadın 27 Şubat 2022 | 164 Okunma Senin mutluluğun benim mutluluğum 24 Şubat 2022 | 197 Okunma 3 aylık evliyken eşim beni aldattı 22 Şubat 2022 | 843 Okunma İhanet edip de yakalanmayan kimse yoktur 20 Şubat 2022 | 375 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar