Onu etkilemek için yapmadığım şey kalmadı

4 yıl önce otobüste biriyle karşılaştım. 2 yıl önce kızı araştırdım. Ailesini buldum. Onlarla samimi oldum. Memur olduğum için ailesinin kamu işlerine yardım ettim.

4 yıl önce otobüste biriyle karşılaştım. 2 yıl önce kızı araştırdım. Ailesini buldum. Onlarla samimi oldum. Memur olduğum için ailesinin kamu işlerine yardım ettim. Ailesiyle çekildiğim fotoğrafları paylaştım. Sonra sahte bir Instagram hesabından kızla konuştum. Kız bana ortaokul mezunu olduğunu ve çalışmak istemediğini söyledi. Sonra kimliğimi açıkladım. Niyetim ciddi dedim. ● M.S.

Sorunun devamını yazayım. Sonuçta kız önce ilgi göstermiş sonra ilgisini çekmiş. Hatta ilgilendiği başka birinin tayin işini bile yaptırmaya kalkışmış. M.S. bunları içine sindiremiyor. Cevabım şu: Öyle dolambaçlı yollar kullanmışsınız ki, şimdi kendi labirentinizde yolunuzu arıyorsunuz. Oysa ailesiyle tanışmak, samimiyet kurmak, fotoğraf çektirmek, evrak işlerine yardımcı olmak, sahte Instagram hesabı açmak gibi cidden hem enerjinizi hem de vaktinizi alan şeyleri yapmak yerine direkt olarak o kişiye niyetinizi söyleseydiniz hem onun daha fazla saygısını kazanırdınız hem de şimdi tüm bu uğraşınız için hayıflanmazdınız.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Sen de beni aldat' diyor 01 Mart 2022 | 359 Okunma Sadakatsiz bir adam, cesaret bekleyen kadın 27 Şubat 2022 | 164 Okunma Senin mutluluğun benim mutluluğum 24 Şubat 2022 | 197 Okunma 3 aylık evliyken eşim beni aldattı 22 Şubat 2022 | 843 Okunma İhanet edip de yakalanmayan kimse yoktur 20 Şubat 2022 | 376 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar