O yarışmanın yapımcısı da boşandı

‘Ben Bilmem Eşim Bilir’ yarışmasını bilirsiniz. Hani çiftler katılıyor, tahminbeceri yoluyla çeşitli oyunlar oynuyor ve sonunda kazanan arabanın sahibi oluyor. İşte o yarışma bir boşanma laneti...

‘Ben Bilmem Eşim Bilir’ yarışmasını bilirsiniz. Hani çiftler katılıyor, tahminbeceri yoluyla çeşitli oyunlar oynuyor ve sonunda kazanan arabanın sahibi oluyor. İşte o yarışma bir boşanma laneti taşıyor üzerinde.

Bu yarışmaya katılan ve ‘ünlü’ diye tabir ettiğimiz tam 8 çift boşandı. Gamze Topuz-Ümit Kantarcılar, Yeşim Salkım-Hakan Eratik, Derya-Bekir Aksoy, Keremcem-Seda Güven, İrem Derici-Rıza Esendemir, Demet Akalın-Okan Kurt, ben ve eski eşim Derya Özel ve son olarak Uraz Kaygılaroğlu ile Melis İşiten...

Hele en lanetlisi sanırım bizim katıldığımız programdı. Programa 4 çift katılmıştık: Derya-Bekir Aksoy, Yeşim Salkım-Hakan Eratik, Pınar Aylin- Süleyman Bey ve benle Derya Özel. Pınar ve Süleyman hariç hepimiz boşandık. Üstelik ben, programın yayınlandığı gecenin sabahında boşanma davasına çıktım.

Geçen kış Pınar’ı bir mekanda arkadaşlarıyla görüp yanında da eşinin olmadığını fark edince telaşla sormuştum, “Sen de mi Pınar?” Neyse ki “Yok yahu albüm çalışması için geldim İstanbul’a, eşim Çeşme’de, aramız da gayet iyi” deyince rahatlamıştım.

Şimdi kimsenin bilmediği bir şeyi açıklıyorum. ‘Ben Bilmem Eşim Bilir’ yarışmasının yapım ekibinde çalışan sevgili Sinem Kapancı da boşandı. Artık nasıl bir lanetse, sadece katılanları değil, çalışanları da etkilemiş.

Belki de yarışmanın sunucusu İlker Ayrık bu yüzden adını ‘Yaparsın Aşkım’a çevirdi. Bizim yarışmaya katıldığımız gün Hakan Eratik yarışmanın ve eşi Yeşim Salkım’ın isimlerine gönderme yaparak kendisine sorulan sorulara “Ben Bilmem Yeşim Bilir” diye cevap vermişti. Ama galiba o yarışmaya katılan herkesin şunu demesi gerekiyormuş: “Ben Bilmem Hakim Bilir.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Sen de beni aldat' diyor 01 Mart 2022 | 359 Okunma Sadakatsiz bir adam, cesaret bekleyen kadın 27 Şubat 2022 | 164 Okunma Senin mutluluğun benim mutluluğum 24 Şubat 2022 | 197 Okunma 3 aylık evliyken eşim beni aldattı 22 Şubat 2022 | 843 Okunma İhanet edip de yakalanmayan kimse yoktur 20 Şubat 2022 | 375 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar