Nasıl bir aşıksınız?

Tutkulu ve romantik misiniz? Her türlü çılgınlığı yapacak deli bir aşık mısınız? Oyundan hoşlanan, baştan çıkarmayı amaç edinmiş biri misiniz? Aşkla birlikte...

Tutkulu ve romantik misiniz? Her türlü çılgınlığı yapacak deli bir aşık mısınız? Oyundan hoşlanan, baştan çıkarmayı amaç edinmiş biri misiniz? Aşkla birlikte mantığınız da ön planda mı? Sevdiğinizi göstermekten çekinmeyen cömert bir sevgili misiniz? Yazıyı okuyunca siz de hangi tip aşık olduğunuzu anlayacaksınız.

1. TUTKULU VE ROMANTİK AŞIK

Bu tip aşıklar için romantizm ve erotizm at başı gider. Biri olmazsa, diğeri de olmaz. Böyle birinin sevgilisinde aradığı en önemli şart onun fiziksel çekiciliğe sahip olmasıdır. Hoşlandığı insanın kendisini çektiğini ve heyecan uyandırdığını içtenlikle dile getirir ve fiziksel yakınlaşmanın olabildiğince çabuk olmasını arzular. Güllerin ve şarabın hazırlayacağı atmosferde romantik hazları yaşamayı sever. Aşk ve seksi yaşamın en önemli amacı ve girişimi olarak kabul etmektedir.

2. DENGELİ VE UYUMLU AŞIK

Karşı cins ile ilişkilerinde denge ve uyum ararlar. İyi huylu gözüken bu tip aşıklar eşini mutlu etmeye çalışır. İlişkilerde benimsediği yöntem konuşkan olmak ve eşi ile entelektüel bir düzeyde iletişim kurmaktır. Sevginin sürdüğü boyutta eşine bağlı, ince düşünceli, nazik ve saygılıdır. Fakat eşi sevgi gösterilerine karşılık veremezse kaprisli, hüsrana uğramış ve canı sıkkın birisi olabilir.

3. DELİ GİBİ AŞIK

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Sen de beni aldat' diyor 01 Mart 2022 | 359 Okunma Sadakatsiz bir adam, cesaret bekleyen kadın 27 Şubat 2022 | 164 Okunma Senin mutluluğun benim mutluluğum 24 Şubat 2022 | 197 Okunma 3 aylık evliyken eşim beni aldattı 22 Şubat 2022 | 843 Okunma İhanet edip de yakalanmayan kimse yoktur 20 Şubat 2022 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar