Mutlu ilişki için bunlardan vazgeç

Sakin ol şampiyon, hayatından, kişiliğinden, yaşam tarzından, arkadaşlarından, ailenden ve seni sen yapan özelliklerden vazgeçmeyeceksin. Aksine iyi bir partner olmanı engelleyen, genel geçer kurallarla zihnine girmiş, boş...

Sakin ol şampiyon, hayatından, kişiliğinden, yaşam tarzından, arkadaşlarından, ailenden ve seni sen yapan özelliklerden vazgeçmeyeceksin. Aksine iyi bir partner olmanı engelleyen, genel geçer kurallarla zihnine girmiş, boş beleş işlerden vazgeçeceksin. Bugüne kadar mutlu bir ilişkin olamadıysa belki de bunlardan vazgeçemediğin içindir, ne dersin?

1- ‘DÜNYA BENİM ETRAFIMDA DÖNÜYOR’ DÜŞÜNCESİNDEN VAZGEÇ 

Çünkü dönmüyor. Çünkü sen de bu evrende tıpkı diğer insanlar gibi bir kum taneciği kadar bile değilsin. Bu dünya milyarlarca yıl sen yokken nasıl dönmüşse, yine dönecek.

2- ‘BENİM GİBİ KİMSEYİ BULAMAZ’ DEMEKTEN VAZGEÇ 

Peşinde koştuğu için kendini nimetten saymana sebep olan o güzel kadın ya da yakışıklı erkek var ya, sen yoksan başkasının peşinde koşacak. Başkasıyla aşk yaşayacak ve sana kötü bir haber vereyim, çok da mutlu olacak.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Sen de beni aldat' diyor 01 Mart 2022 | 359 Okunma Sadakatsiz bir adam, cesaret bekleyen kadın 27 Şubat 2022 | 164 Okunma Senin mutluluğun benim mutluluğum 24 Şubat 2022 | 197 Okunma 3 aylık evliyken eşim beni aldattı 22 Şubat 2022 | 843 Okunma İhanet edip de yakalanmayan kimse yoktur 20 Şubat 2022 | 376 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar