Monotonluğunu yen sen de tazelen

Bu köşede dün, ilişkiye ara vermenin bahane mi yoksa gerçekten bir ihtiyaç mı olduğunu yazmıştım. Yorulmuş, kötüye giden bir ilişkiyi kurtarmanın yollarından biridir mola vermek. Özellikle rutine...

Bu köşede dün, ilişkiye ara vermenin bahane mi yoksa gerçekten bir ihtiyaç mı olduğunu yazmıştım. Yorulmuş, kötüye giden bir ilişkiyi kurtarmanın yollarından biridir mola vermek. Özellikle rutine binmiş, bir başka deyişle monotonlaşmış ilişkilerde mola vermek yerine birkaç sihirli dokunuşla yeniden eski, keyifli ve eğlenceli günlere dönmeniz mümkün. Nasıl yapılacağını merak ediyorsanız, buyrunuz, okuyunuz... Aşık olmanın ve ilişki yaşamanın asıl hedefi, keyifli, eğlenceli, mutlu ve huzurlu zaman geçirmektir. Bunca emek harcadığınız, uğruna birçok şeyden vazgeçtiğiniz ilişkinizi öyle bir kenara atıp bırakacak mısınız? Bu kadar kolay vazgeçmek hiç de aşıklara göre bir davranış değil. Ancak burada çok önemli bir nokta var. Girdiğiniz bu monotonluk sarmalının ikiniz de farkında olmalısınız. Yani rutin hayatınızı değiştirmeye birlikte karar vermelisiniz. Sonuçta siz henüz aranızdaki sevgiyi yitirmediniz, sadece ilişkiniz daha az eğlenceli, daha az keyifli bir hale dönüştü. Bunun bilincindeyseniz cendereden çıkmanız kolay olacaktır.

1. YOLCULUK GİBİSİ YOK

Şimdi oturun internetin başına, hiç gitmediğiniz bir yer seçin. Yola çıkacağınız zamanı belirleyin ve bunu asla ertelemeyin. İmkanınız varsa otomobille, yoksa diğer ulaşım araçlarıyla oraya ulaşın ve kendinizi gittiğiniz yerin ruhuna bırakın. Sıkıntılarınızın dağılacağına garanti verebilirim.

2. BİRLİKTE KURSA GİDİN

İster yemek kursu, ister dans kursu ya da sizin seçeceğiniz herhangi bir şey... Birlikte o kursa yazılın ve yeni bir şey öğrenmenin hazzını yaşayın. Evinize döndüğünüzde öğrendiklerinizi birlikte tekrar edin. Bu tarz kurslar aranızdaki romantizmin yeniden canlanmasını sağlar.

3. ŞEHRİN OLANAKLARI

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Sen de beni aldat' diyor 01 Mart 2022 | 359 Okunma Sadakatsiz bir adam, cesaret bekleyen kadın 27 Şubat 2022 | 164 Okunma Senin mutluluğun benim mutluluğum 24 Şubat 2022 | 197 Okunma 3 aylık evliyken eşim beni aldattı 22 Şubat 2022 | 843 Okunma İhanet edip de yakalanmayan kimse yoktur 20 Şubat 2022 | 375 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar