Kim ne derse desin aşk için...

Bir ilişki yaşamaya başladığımızda eş, dost, arkadaş kendine görev edinir, davranışlarımıza bakıp bir takım çıkarımlarda bulunur. Ya da biz azıcık dert yandığımızda hemen...

Bir ilişki yaşamaya başladığımızda eş, dost, arkadaş kendine görev edinir, davranışlarımıza bakıp bir takım çıkarımlarda bulunur. Ya da biz azıcık dert yandığımızda hemen teşhis koyar, ilişkimizin geleceği hakkında kehanette bulunur.

Bir de kendimizi kıyasladığımız başka çiftler vardır. Bizim ilişkimizde sorun varsa, çevremizdeki tüm çiftlerin çok mutlu olduğunu sanıp hayıflanırız.

Bunların hiçbirine aldanmayın. Onlarca yıldır söylenen klişelerin hiçbiri doğru değil. Bırakın onlar doğru bilsin, ama siz bu yazıyı okuyarak aslında tüm bu yargıların ne kadar yanlış olduğunu öğrenebilirsiniz.

1. ESKİ HEYECAN KALMAMIŞSA İLİŞKİ BİTER

Gerçek şu: Elbette ki ilişkiye başladığın dönem yaşadığınız o heyecanı tekrar yaşamayacaksınız. Çünkü o heyecanın büyük kısmı o dönemde salgıladığınız hormonların etkisinden kaynaklanıyordu. O hormonları sürekli aynı düzeyde salgılamanız imkansız. Ama bu kötü bir şey değil. Aksine artık ilişkiniz daha dingin ve ayakları yere daha sağlam basan bir kimliğe büründü. Yani siz ‘aşk’tan ‘sevgi’ye geçtiniz.

2. BİRLİKTE AZ VAKİT GEÇİRİYORSANIZ TEHLİKE VAR

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Sen de beni aldat' diyor 01 Mart 2022 | 357 Okunma Sadakatsiz bir adam, cesaret bekleyen kadın 27 Şubat 2022 | 162 Okunma Senin mutluluğun benim mutluluğum 24 Şubat 2022 | 195 Okunma 3 aylık evliyken eşim beni aldattı 22 Şubat 2022 | 842 Okunma İhanet edip de yakalanmayan kimse yoktur 20 Şubat 2022 | 372 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar