Kariyerin bitti haberin yok

Sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp eden Ozan Güven’in 3 yıl 8 aydan 13.5 yıla kadar hapsi isteniyor. Sevgilisi Burcu Yılmaz’ı darp eden Rubato’dan Özer Arkun için de yakında iddianame hazırlanır, kaç yıl hapis...

Sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp eden Ozan Güven’in 3 yıl 8 aydan 13.5 yıla kadar hapsi isteniyor.

Sevgilisi Burcu Yılmaz’ı darp eden Rubato’dan Özer Arkun için de yakında iddianame hazırlanır, kaç yıl hapis istemiyle yargılanacağını öğreniriz.

Bu iki isim elbette yargılanacak, ve hukukun öngördüğü cezayı alacak. Adalete güvenimiz sonsuz. Ancak, henüz böyle bir sebepten dolayı hapse giren ünlü yok.

Evet ceza veriliyor ama sabıkasız olmaları, suçu ilk kez işlemeleri gibi sebeplerle ya erteleniyor ya da hükmün açıklanması geri bırakılıyor. Her neyse, hapis yatıp yatmayacaklarına yargı karar verecek, bekleyelim görelim.

Ama beklerken bu şiddet yanlılarına toplumsal olarak asıl cezayı bizim vermemiz gerektiğine inanıyorum. Ozan Güven için 112 senarist ortak bildiri yayınlayıp bir daha bu isimle çalışmayacaklarını ilan etti. Özer Arkun’un da sahne programları iptal edildi, en yakın çalışma arkadaşlarından biri Sıla özel bir açıklama yayınlayıp hem iş hem de arkadaşlık ilişkisini bitirdiğini belirtti.

Yani sektörleri tarafından dışlanıyorlar, bu güzel bir yaklaşım. Yapımcılar, organizatörler, senaristler kadar biz izleyiciler de bu cezayı vermeliyiz. Şarkılarını, filmlerini, dizilerini çok beğensek de artık dinlememeliyiz, izlememeliyiz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Sen de beni aldat' diyor 01 Mart 2022 | 359 Okunma Sadakatsiz bir adam, cesaret bekleyen kadın 27 Şubat 2022 | 164 Okunma Senin mutluluğun benim mutluluğum 24 Şubat 2022 | 197 Okunma 3 aylık evliyken eşim beni aldattı 22 Şubat 2022 | 843 Okunma İhanet edip de yakalanmayan kimse yoktur 20 Şubat 2022 | 376 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar