İlişkilerin çok tatlı 10 aşaması

Her ilişki yeni başladığında, bir daha asla yaşanmayacak aşamalardan geçer. Bu aşamalar, ilişki ilerledikçe birlikteliğin de temelini oluşturur. Kimileri, tüm bu güzel aşamaları hemen atlayıp ‘bir...

Her ilişki yeni başladığında, bir daha asla yaşanmayacak aşamalardan geçer. Bu aşamalar, ilişki ilerledikçe birlikteliğin de temelini oluşturur. Kimileri, tüm bu güzel aşamaları hemen atlayıp ‘bir sonraki aşama’ya geçmek istiyor ama işte bu da büyük hata oluyor. Ben size bu tatlı aşamaları hatırlatmak istedim. Böylece hem o zamanların tadını çıkartırsınız hem de acele etmeden sindire sindire ilişkinizi yaşarsınız.

1. İLK RANDEVU

Dünyanın en heyecanlı buluşmasıdır. Bundan sonraki hiçbir buluşma da ilk buluşma gibi olmayacaktır. O gün gelene kadar kalp sürekli pır pır eder, her şey etraflıca düşünülür. Sonra buluşmaya gidilir, insan elektrik çarpmış gibi olur. Harika sohbetler edilir, gözlerin içine bakılır ve düzgün bir ilişkinin temelleri atılır.

2. İLK DOKUNUŞ

Bir sinemada mesela, çaktırmadan ellerin birbirine teması. Ya da randevudan sonra yolda el ele yürümek. Belki bir iki dakika sonrasında bele sarılmak, tenler birbirine temas ederken birlikte yürümeye devam etmek. Bu aşamanın tadını iyi çıkartmanız gerekiyor. Çünkü bir süre sonra tenleriniz birbirine aşina olacak ve o titreme bir daha yaşanmayacak.

3. İLK ÖPÜCÜK

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Sen de beni aldat' diyor 01 Mart 2022 | 359 Okunma Sadakatsiz bir adam, cesaret bekleyen kadın 27 Şubat 2022 | 164 Okunma Senin mutluluğun benim mutluluğum 24 Şubat 2022 | 197 Okunma 3 aylık evliyken eşim beni aldattı 22 Şubat 2022 | 843 Okunma İhanet edip de yakalanmayan kimse yoktur 20 Şubat 2022 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar