İlişkilerin can sıkıcı 10 aşaması

Bu köşede dün, ilişkilerin 10 tatlı aşamasını yazmıştım. Ama işte her daim mutlu yaşanmıyor, her ortam her daim güllük gülistanlık olmuyor. İlişkiler yeteri kadar emek verilmez ve çaba...

Bu köşede dün, ilişkilerin 10 tatlı aşamasını yazmıştım. Ama işte her daim mutlu yaşanmıyor, her ortam her daim güllük gülistanlık olmuyor. İlişkiler yeteri kadar emek verilmez ve çaba gösterilmezse kaçınılmaz sona doğru ilerliyor. O sona doğru ilerlerken de gerçekten çok can sıkıcı aşamalardan geçiliyor. Bu yazı da o aşamaları anlatıyor. Bakın bakalım, acaba siz hangi aşamadasınız?

1. HEYECAN BİTTİ

Kalbiniz eskisi kadar hızlı atmadığında, birbirinize dokunurken, öpüşürken eskisi kadar keyif almadığınızda, bırakın her zaman birlikte yaptığınız şeyleri yapmayı, yeni bir şeyler yaparken bile heyecanlanmadığınızda o ilk aşamaya girmiş bulunuyorsunuz. Ama bunu düzeltmek mümkün. Ortamınızı, belki biraz hayatınızı değiştirirseniz aşabilirsiniz.

2. MONOTONLUK

Heyecan bitince bu kez günler hep birbirinin aynı olmaya başlıyor. Paylaşımlar azalıyor, herkes kendi dünyasına çekilmeye başlıyor. Doğal olarak ilişki yayından çıkıyor, taraflar “Ne olacaksa olsun” mooduna geçiyor. Oysa birazcık çaba bu aşamadan da dönülmesini sağlayabilir. Daha önce monotonluktan kurtulmak isteyenler için bu sayfada birçok yol önerdim. Lütfen onlara internetten bir göz atın.

3. İLGİSİZLİK

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Sen de beni aldat' diyor 01 Mart 2022 | 357 Okunma Sadakatsiz bir adam, cesaret bekleyen kadın 27 Şubat 2022 | 162 Okunma Senin mutluluğun benim mutluluğum 24 Şubat 2022 | 195 Okunma 3 aylık evliyken eşim beni aldattı 22 Şubat 2022 | 842 Okunma İhanet edip de yakalanmayan kimse yoktur 20 Şubat 2022 | 372 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar