İlişkiler dünyasında doğru bilinen yanlışlar

Uydurulmuş ve efsane haline gelmiş kavramlar ilişkilerin en büyük düşmanı. Bu kavramlarla kendimizi kuşatıyoruz ve ondan sonra “Neden yalnızım?” diye kendimizi yiyoruz.

Uydurulmuş ve efsane haline gelmiş kavramlar ilişkilerin en büyük düşmanı. Bu kavramlarla kendimizi kuşatıyoruz ve ondan sonra “Neden yalnızım?” diye kendimizi yiyoruz. Öncelikle bu yanlışlardan kurtulmalısınız. Peki hangi yanlışlar bunlar?

1. ERKEKLER GÜÇLÜ KADINLARDAN HOŞLANMAZ

Bu efsane doğru olsaydı dünyanın saygın ve güçlü kadınları asla sevgili bulamazdı. Tabii egosuna esir olmuş, erkekliğini her şeyin üstünde gören insanımsılardan söz etmiyoruz. Üstelik güçlü ve zeki bir kadın erkek için büyük bir konfordur. Aklı olan her erkek de bu konforu yaşamak ister.

2. KADINLAR KÖTÜ ERKEKLERİ ÇEKİCİ BULUR

Bu efsane yüzünden tüm dizilerde ve filmlerde kirli sakallı, beli silahlı mafya bozuntusu adamlarla, semtin ya da şehrin en zengin ailesinin nahif kızı aşk yaşıyor. Gerçek hayat böyle değil. Kötü erkekler gerçekten kötü. Ve içlerindeki o kötülüğü bir gün mutlaka dışarıya vuruyorlar. İşte o zaman geriye ne çekicilik kalıyor ne de başka bir şey.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Sen de beni aldat' diyor 01 Mart 2022 | 359 Okunma Sadakatsiz bir adam, cesaret bekleyen kadın 27 Şubat 2022 | 164 Okunma Senin mutluluğun benim mutluluğum 24 Şubat 2022 | 197 Okunma 3 aylık evliyken eşim beni aldattı 22 Şubat 2022 | 843 Okunma İhanet edip de yakalanmayan kimse yoktur 20 Şubat 2022 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar