İhanetin delili daha ne olabilir?

Dünya çapında bir ses olduğunu düşündüğüm, bazı şarkıları onun yorumundan dinlemekten büyük keyif aldığım Kibariye, bir kez daha sesi ve müziği ile değil eşi Ali...

Dünya çapında bir ses olduğunu düşündüğüm, bazı şarkıları onun yorumundan dinlemekten büyük keyif aldığım Kibariye, bir kez daha sesi ve müziği ile değil eşi Ali Küçükbalçık ile gündemde. Bu adam bir otele tatile gitmiş, bir kadınla el ele yürürken görüntülenmiş. Kibariye bu görüntüleri yayınlayan ‘Uçankuş TV’ye telefonla bağlanıp Belki iş arkadaşıdır. Bana orijinal delil lazım. Ben gözümle görmediğim sürece inanmam. Bu yuvayı 24 sene boyunca ayakta tuttum. Bilmem neler için de yuvamı yıkamam demiş.

Tam olarak nasıl bir delil istediğini bilmiyorum ama Ali Küçükbalçık’ın adını Google’da arattığınız zaman zaten ya ihanet iddiaları çıkıyor ya da kumar tutkusu nedeniyle servetini nasıl harcadığı, Kibariye’yi nasıl borçlandırdığı... Bu adam 2014’te Lübnanlı bir kadınla KKTC’deki bir kumarhanede görüntülenmiş. Kadın daha sonra Ali Küçükbalçık’tan çocuk aldırdığını iddia etmiş.

2019’da başka bir kadına dini nikah kıydığı öne sürülmüş. Arada şirketi batmış, çalışanlarına bile borçlanmış, kullandığı otomobile haciz gelmiş. Kibariye’nin bu borçları ödemek için elindeki gayrimenkulleri yarı fiyatına sattığı da bir gerçek. Ah be Kibariye... Senin ayakta tuttuğun şey maalesef yuvan değil. ‘Yuva’ dediğimiz şey de senin anladığın gibi bir şey değil. Sen maalesef eşinin seni aldatma özgürlüğünü, servetinizi har vurup harman savurma özgürlüğünü ayakta tutuyorsun.

Her görmezden geldiğin ihanet bir sonrakinde sana misliyle dönüyor. Mesela bir önceki aldatmasında halka açık olmayan bir kumarhanede görüntülenen eşin, şimdi magazincilerin cirit attığı yazlık bir bölgede, herkesin rahatça kalabileceği bir otelde bir kadınla el ele yürüyebiliyor. Maalesef sevgili Kibariye, sen eşini cesaretlendiriyorsun. Adam ihanetin delilini senin önüne ‘şak’ diye koyuyor ama sen bunu kabul etmiyorsun. Daha ne yapsın?

BU DA ZENGİN ALDATMASI

Bir aldatma hikayesi de dünyanın en zengin insanlarından biri olan Bill Gates’ten geldi. Bizim gazetede dün vardı, Bill Gates boşanma kararı aldığı eşi Melinda Gates’i defalarca aldatmış. Tam da zenginlere uygun bir yöntemle. Bill işe Mercedes’iyle geliyor, yakın adamlarından biri de Porsche ile. Gün içinde Bill, Porsche’ye biniyor, sevgilisine gidiyor. Bu sırada Mercedes işyerinin garajında. Herkes onu işinde sanıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Sen de beni aldat' diyor 01 Mart 2022 | 357 Okunma Sadakatsiz bir adam, cesaret bekleyen kadın 27 Şubat 2022 | 162 Okunma Senin mutluluğun benim mutluluğum 24 Şubat 2022 | 195 Okunma 3 aylık evliyken eşim beni aldattı 22 Şubat 2022 | 842 Okunma İhanet edip de yakalanmayan kimse yoktur 20 Şubat 2022 | 372 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar