Herkesin ulaşmak istediği zirve: Koşulsuz aşk

Size dünkü köşemde ‘Karşınıza çıkabilecek 10 aşk türü’nü yazmıştım. Son madde ‘koşulsuz aşk’ın da tüm bu türler içinde en kutsal ve en mükemmel...

Size dünkü köşemde ‘Karşınıza çıkabilecek 10 aşk türü’nü yazmıştım. Son madde ‘koşulsuz aşk’ın da tüm bu türler içinde en kutsal ve en mükemmel olduğunu belirtmiştim. Koşulsuz aşkın nasıl oluştuğunu ve insanda yarattığı etkileri de bu yazıda bulacaksınız.

NE ZAMAN YAŞANIR?

Bir ilişkinin başında en baskın olan duygunun heyecan olduğunu belirtmiştim. Ardından da arzu gelir. İki tarafın da birbirine duyduğu cinsel istek epey ön plana çıkar. Daha sonra bu dönemin hafiflediği noktaya ulaşırsınız. Heyecan azalmış ve cinsellik artık o kadar çekici gelmiyorsa ilişkinin sonu gelmiş midir? Birçok çift böyle bir yanılgıya düşer. Oysa değerlendirilmesi gereken başka argümanlar vardır. Örneğin uyumlu musunuz? Birbirinize güveniniz tam mı? Bu soruların cevabı sizin koşulsuz aşk yolunda ilerleyip ilerlemeyeceğinizi gösterecektir.

KAÇ KEZ YAŞANIR?

Kimileri için hiç. Ama bunun sorumlusu her zaman karşımıza çıkan insanlar değildir. Eğer biri bizim için koşulsuz aşkı sunmuyorsa, demek ki biz de bir başkası için sunmuyoruz. Kimileri de bu aşk türünü birden fazla defa yaşayabilir. Evet, koşulsuz aşk da bitebilir. Hayatımıza başkaları girer, onların da bazılarıyla aynı noktaya ulaşmamız mümkündür. “Aşka inanmıyorum” diyenlerin hepsinin sonu kalp kırıklığıyla bitmiş bir aşk hikayesi vardır.

BAŞKA TÜRLE KARIŞIR MI?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Sen de beni aldat' diyor 01 Mart 2022 | 359 Okunma Sadakatsiz bir adam, cesaret bekleyen kadın 27 Şubat 2022 | 164 Okunma Senin mutluluğun benim mutluluğum 24 Şubat 2022 | 197 Okunma 3 aylık evliyken eşim beni aldattı 22 Şubat 2022 | 843 Okunma İhanet edip de yakalanmayan kimse yoktur 20 Şubat 2022 | 375 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar