Herkese sevgili gözüyle bakıyorum

18 yaşında bir genç kızım. Tanıştığım, gördüğüm, biraz muhabbet ettiğim herkese sevgili adayı gözüyle bakıyorum. Daha tanışır tanışmaz kendime “Acaba bundan iyi sevgili biz birlikte olsak nasıl olur?” gibi sorular soruyorum.

Bu arada bunları yapıyorum ama şimdiye kadar da hiç sevgilim olmadı. Çevremdekiler beni güzel buluyor ama ben “Madem bu kadar güzelim niye sevgilim yok?” diyorum. Beni erkekler hep, kendi sevgililerini kıskandırmak için kullandı.

● UNUTULMAZIM

Daha aşk yolunun çok başındasın. Karşına çıkan erkekler için “Acaba sevgili olur mu?” diye düşünmen bundan kaynaklanıyor. Tabii arkadaşlarının sevgilisi olup da senin hâlâ daha bir sevgili bulamamanın da bunda etkisi var. Zaman içinde elbette bir sevgilin olacak. Elbette sevecek, sevileceksin. Yalnız bu kıskandırmak için kullanılma durumunu pek anlayamadım. Birileri sana silah zoruyla bunu yaptırmıyor herhalde. Öyleyse neden onlara izin veriyorsun? Her şeyden önce sevgilisinden daha yeni ayrılmış erkeklerden uzak dur. Hele hele sen hoşlanmıyor ya da sevmiyorsan kimseyle iş olsun diye birlikte olma.

‘ÜZMEK İSTEMİYORUM’ DİYEREK AYRILDI

2 yıldır tanıdığım erkekle son 3 aydır bir şeyler yaşamaya başladık. Buna tam bir sevgililik ilişkisi diyemeyiz. Dışarıda pek buluşmuyoruz. Genellikle onun evine gidip sevişiyoruz. Ben bu durumdan şikayetçi değildim ve kabullenmiştim. Yalnız artık beni aramayı bıraktı ve “Sen diğer kızlar gibi değilsin. Üzülmeni istemiyorum, bu yüzden seninle devam edemiyorum” dedi. Ama ben böylesine bile razıydım ve onu hiçbir zaman sıkmadım, baskı yapmadım. Bir anda neden değişti?

● KARMEN

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Sen de beni aldat' diyor 01 Mart 2022 | 356 Okunma Sadakatsiz bir adam, cesaret bekleyen kadın 27 Şubat 2022 | 162 Okunma Senin mutluluğun benim mutluluğum 24 Şubat 2022 | 195 Okunma 3 aylık evliyken eşim beni aldattı 22 Şubat 2022 | 842 Okunma İhanet edip de yakalanmayan kimse yoktur 20 Şubat 2022 | 372 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar