Her ilişkide olması gereken 15 önemli unsur

Bazı insanlar, yaşadıkları ilişkide bazı şeylerin eksik olduğunu hisseder ama bunun nedenini bir türlü bulamaz. Çünkü alışkanlığa kendilerini kaptırmışlardır ve doğal olarak...

Bazı insanlar, yaşadıkları ilişkide bazı şeylerin eksik olduğunu hisseder ama bunun nedenini bir türlü bulamaz. Çünkü alışkanlığa kendilerini kaptırmışlardır ve doğal olarak ilişkilerine üçüncü bir göz olarak bakamazlar. Bu yazıda sıraladığım 15 unsur, ilişkinin olmazsa olmazlarıdır. Bunlardan biri dahi yoksa, ilişkinin ömrü uzun olmayacaktır.

1- SADAKAT: İlişki yaşayan herkes sadakati hak eder. Sadakatsizlik asla küçük bir sorun değildir. Çünkü kabul gören sadakatsizlik, tekrarlanır. Birine sadık olamayacaksanız, bir ilişkide olmanızın da anlamı yoktur.

2- GÜVEN: İnsan her zaman güveneceği birinin varlığına ihtiyaç duyar. İsteriz ki hayatımızdaki kişi bizi yarı yolda bırakmasın, sırtımızı birbirimize yaslayabilelim ve yola devam edelim.

3- DÜRÜSTLÜK: Yalanlar, ilişkilerin en büyük zehridir. Ne olursa olsun sevgiliye yalan söylememek gerekir. Bir süre sonra her yalan ortaya çıkar ve ilişkinin temeline dinamit koyar.

4- İLGİ: Sevgilimizin ilgisini üzerimizde hissetmeyi istiyoruz elbette. Arayıp hatırımızı sormasını, hasta olduğumuzda bir tas çorba yapmasını, başımız sıkıştığında yardıma koşmasını bekleriz doğal olarak.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Sen de beni aldat' diyor 01 Mart 2022 | 359 Okunma Sadakatsiz bir adam, cesaret bekleyen kadın 27 Şubat 2022 | 164 Okunma Senin mutluluğun benim mutluluğum 24 Şubat 2022 | 197 Okunma 3 aylık evliyken eşim beni aldattı 22 Şubat 2022 | 843 Okunma İhanet edip de yakalanmayan kimse yoktur 20 Şubat 2022 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar