Güzel ayrılık

Ünlüler dünyasında ilişkilerin bitmesi epey sancılı oluyor. Ayrılan çiftlerin, birbirlerini suçlamaları, iki kişi arasında kalması gereken özel şeyleri ortaya dökmeleri, birbirlerine adeta düşman...

Ünlüler dünyasında ilişkilerin bitmesi epey sancılı oluyor. Ayrılan çiftlerin, birbirlerini suçlamaları, iki kişi arasında kalması gereken özel şeyleri ortaya dökmeleri, birbirlerine adeta düşman gibi davranmaları, sürekli gördüğümüz olağan şeyler.

Her zaman söylerim, mesele aşk yaşamakta değil, asaletli ayrılmakta. Yeni nesil kadın komedyenler arasında benim için bir numara olan Büşra Pekin ile sadece yorumculuğuyla değil, besteci ve söz yazarı kimliğiyle de müthiş şarkılar yapan Ersay Üner 6 yıllık ilişkilerini bitirdiler.

Dün de “Biz bir süre önce ayrılma kararı aldık. Bu kararı, dostluğumuzun ve beraber yürüttüğümüz çalışmaların süreceğini sizlerle paylaşmak istedik” diye açıklama yaptılar. Böyle bir ayrılığa uzun süredir rastlamıyorduk gerçekten.

Hem birbirlerine, hem ilişkilerine, hem de hayranlarına duydukları saygıyı bu açıklamada çok güzel dile getirmişler. Zaten ilişkileri boyunca da birbirlerinden hep sevgiyle ve saygıyla bahsettiler. Hiçbir zaman aşklarını gözümüze sokmadılar. Belli ki bir şeyleri tüketmişler ama birbirlerini tüketmek yerine ayrılığı tercih etmişler. Bu şekilde devam etseydi böyle güzel bir ayrılık olmayacaktı. Kadının da erkeğin de hası ayrılıkta belli olur.

ZALIM SOSYETE

Fatih Bulut bir TikTok (video uygulaması) fenomeniydi. ‘Zalım Geceler’ adlı bir şarkıyı söylerken çekilmiş videosunu İrem Sak paylaşınca herkes Fatih Bulut’u tanıdı. İstanbul’a geldi şarkısına klip çekildi falan. Böyle şeylere son yıllarda alıştık. Ortalık bir anda ünlü olanlardan geçilmiyor. Ama yüzde 99’u kısa sürede sönüp gidiyor. Kuzenin asker eğlencesinde silah çekip havaya mermi yağdırırken çekilmiş görüntüleri yayınlandı biliyorsunuz. Savcılık şimdi hakkında soruşturma açmış. Bir para cezası alacaktır büyük olasılıkla.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Sen de beni aldat' diyor 01 Mart 2022 | 359 Okunma Sadakatsiz bir adam, cesaret bekleyen kadın 27 Şubat 2022 | 164 Okunma Senin mutluluğun benim mutluluğum 24 Şubat 2022 | 197 Okunma 3 aylık evliyken eşim beni aldattı 22 Şubat 2022 | 843 Okunma İhanet edip de yakalanmayan kimse yoktur 20 Şubat 2022 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar