Görgüsüzlük mü tatlılık mı?

Anıl Altan, Pelin Akil’in eşi. Mustafa Aksakallı da, Ezgi Mola’nın sevgilisi, evleneceklerini söyledikleri için de müstakbel eşi diyebiliriz. Anıl Altan araba yıkarken üstü çıplak fotoğrafını...

Anıl Altan, Pelin Akil’in eşi. Mustafa Aksakallı da, Ezgi Mola’nın sevgilisi, evleneceklerini söyledikleri için de müstakbel eşi diyebiliriz. Anıl Altan araba yıkarken üstü çıplak fotoğrafını koydu, Pelin Akil ortaya çıktı, WhatsApp’tan eşine yazdığı, “Babasın sen baba! Son postunu silmen için geri sayım başladı” şeklindeki yazışmasını Instagram’dan paylaştı. Mustafa Aksakallı, Çeşme’de işlettiği plajda çekilmiş üstü çıplak bir fotoğrafını koydu, Ezgi Mola hemen altına yorum yazdı: “İnanılmaz! Mustafa Bey ecelinize mi susadınız bu fotoğrafınızı koyarak.” Sevimli gibi görünüyor değil mi? Evet, takip edenler için hoşa gidecek bir iki söz. Ama işte kimileri için de bu tarz paylaşımlar görgüsüzlük olarak nitelendiriliyor.

Çünkü “İyi de kardeşim bu arkadaşlar, eş, sevgili değil mi? Bunu birbirlerine söyleyerek halledemezler mi? İlle Instagram’a mı yazmak gerek?” diye yorumlar da var. Instagram ne zaman ilişkiler için belirleyici hale geldi işte o zaman sorun başladı. Artık sanılıyor ki, biri birine Instagram’dan sevdiğini kanıtlamazsa araları kötü. Yahu tabii ki sevgililer birbirinin fotoğrafları altına sevgi sözcükleri yazabilir, bunda sorun yok.

Ama ilişkinin her halini de takipçilerin gözüne sokmanın anlamı yok ki. Aşkınızı, sevginizi ya da siteminizi Instagram’da post olarak ilan etmek yerine, sevgilinizin gözünün içine bakarak söylerseniz ilişkinizin daha uzun süreceğine garanti veririm.

BUNLARI YAPMAK ÇOK FENA

Madem konu çiftlerin Instagram’daki halleri o zaman biraz ahkam keseyim. Sevgililerin Instagram’da acilen yapmayı bırakması gereken şeyleri şöyle sıraladım.

1- SÜREKLİ BİRLİKTE FOTOĞRAF

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Sen de beni aldat' diyor 01 Mart 2022 | 357 Okunma Sadakatsiz bir adam, cesaret bekleyen kadın 27 Şubat 2022 | 162 Okunma Senin mutluluğun benim mutluluğum 24 Şubat 2022 | 195 Okunma 3 aylık evliyken eşim beni aldattı 22 Şubat 2022 | 842 Okunma İhanet edip de yakalanmayan kimse yoktur 20 Şubat 2022 | 372 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar