Gizli narsistler nasıl anlaşılır?

Bilgisine, davranışlarına hatta ukalalığına hayran olduğunuz flörtünüz var ya? Aslında gizli bir narsist olabilir. Narsizm ne yazık ki bir kişilik hastalığıdır ve insanın ömrünü yer....

Bilgisine, davranışlarına hatta ukalalığına hayran olduğunuz flörtünüz var ya? Aslında gizli bir narsist olabilir. Narsizm ne yazık ki bir kişilik hastalığıdır ve insanın ömrünü yer. Narsistlerin kendisini gizlemesinin sebebi de kişilikleri ortaya çıktığı zaman kolayca terk edileceklerini bilmeleridir. Peki nasıl anlayacağız bu gizli narsistleri?

1- TANIMADIĞI KİMSE YOK

Bir gizli narsist ile konuşmaya başladığınızda size hemen şehrin elitlerini, ülkenin ileri gelenlerini ne kadar iyi tanıdığını, birlikte nasıl zaman geçirdiklerini anlatacaktır. Söylediklerinin yüzde 80’i abartıdır. Amacı kendisinin ne kadar önemli biri olduğuna sizi inandırmaktır.

2- SÜTTEN ÇIKMIŞ AK KAŞIK

Kendisinin de dahil olduğu olumsuz bir konuda hiçbir şekilde sorumluluk almaz ve hep başkalarını suçlar. O yapacağını yapmıştır ama ‘aptallar’ ona ayak uyduramamıştır. Zaten herkes aptaldır ama bir tek kendisi zekidir. Emin olun, bir süre sonra ilişkinizde de her olumsuz konuda sizi suçlamaya başlayacaktır.

3- EN BÜYÜK BENİM

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Sen de beni aldat' diyor 01 Mart 2022 | 359 Okunma Sadakatsiz bir adam, cesaret bekleyen kadın 27 Şubat 2022 | 164 Okunma Senin mutluluğun benim mutluluğum 24 Şubat 2022 | 197 Okunma 3 aylık evliyken eşim beni aldattı 22 Şubat 2022 | 843 Okunma İhanet edip de yakalanmayan kimse yoktur 20 Şubat 2022 | 375 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar