Evliyim ama başkasına aşığım

30 yaşındayım ve 5 yıl önce evlendim. Aslında evlenene kadar eşimi çok seviyordum ve gerçekten aşıktım. Ama evlendikten sonra ne oldu bilmiyorum, ona artık eskisi kadar değer vermemeye başladım.

Halbuki bana çok iyi davranıyor ve biliyorum ki ilk günkü kadar aşık. 6 ay kadar önce markette tesadüfen tanıştığım bekar bir adama aşık oldum. Kocamdan habersiz sürekli onunla buluşuyorum. Boşanmamı ve kendisiyle evlenmemi istiyor. · KAFASI KARIŞIK

Evliliklerde 5’inci yıl, ilk bunalımın yaşandığı yıldır. Evliliğin rutini, toplumun ya da ailenin bazı kısıtlamalar getirmesi, heyecanın azalması bu bunalımı tetikler. Sen de şu an onu yaşıyorsun.

Bir başkasına karşı heyecan duymaya başlamışsın ama boşanıp o kişiyle evlensen de aynı şeyleri yaşayacaksın. Üstelik karşındaki erkek, “Benim için kocasını boşadıysa, başkası için de beni terk edebilir” diye düşünecektir. Eşinle arandaki problemi halletmeye çalışmanı öneririm.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Sen de beni aldat' diyor 01 Mart 2022 | 359 Okunma Sadakatsiz bir adam, cesaret bekleyen kadın 27 Şubat 2022 | 164 Okunma Senin mutluluğun benim mutluluğum 24 Şubat 2022 | 197 Okunma 3 aylık evliyken eşim beni aldattı 22 Şubat 2022 | 843 Okunma İhanet edip de yakalanmayan kimse yoktur 20 Şubat 2022 | 375 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar