Eski sevgilimin eşiyle görüşüyorum

10 yıllık evliliğim iki sene önce bitti. Bir oğlum var. Boşanmadan iki ay önce biriyle tanıştım. Evli, 40 yaşlarında ve iki çocuğu var. İki senedir beraberiz. Bu olaydan kimsenin haberi yok. Defalarca ayrılmayı denedim ama kabul etmiyor. Aynı zamanda eşiyle de görüşüyorum. Bana bir yol gösterin.

YALNIZ

Boşanma döneminde yaşadığın duygusal boşluk seni böyle bir ilişkinin içine itmiş. Öncelikle “Ayrılmak istiyorum ama kabul etmiyor” gibi edilgen bir cümlenin arkasına sığınmamalısın. Ayrılmak istediğini kararlı bir şekilde ortaya koymalısın.

Belli ki bu kişi, senin ve eşinin sağladığı ortamdan gayet memnun. Üstelik sen o insanın eşiyle görüştüğünde büyük bir vicdan muhasebesiyle baş başa kalıyorsun. Yani sevgilin için hava hoş, bütün sorumluluğu sana yüklemiş. Belli ki boşanmayacak da. Bu ilişkiyi bitirmelisin. Çünkü bir gün ortaya çıkarsa yaşayacağın problem şimdikinden kat kat daha büyük olacak.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Sen de beni aldat' diyor 01 Mart 2022 | 359 Okunma Sadakatsiz bir adam, cesaret bekleyen kadın 27 Şubat 2022 | 164 Okunma Senin mutluluğun benim mutluluğum 24 Şubat 2022 | 197 Okunma 3 aylık evliyken eşim beni aldattı 22 Şubat 2022 | 843 Okunma İhanet edip de yakalanmayan kimse yoktur 20 Şubat 2022 | 375 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar