Eksik olan tek şey şefkat

Bir okurum gönderdiği mesajda şöyle diyordu: “8 ay önce tanıştık. Deli gibi seviyordum. Haftaya nişanımız vardı. Nişan hazırlıkları sırasında ufak bir tartışmamız oldu. Bu tartışmayı büyüttü ve beni terk etti.”

Bu, görünürdeki basit bir sebepti tabii ki. Ben de okuruma, “Küçük bir tartışma nasıl ayrılığa gidecek kadar büyür ki?” diye sordum.

Okurum, “Kendisi fazla asabi biri” diye cevap verdi ve ekledi:

“Çok sinirliydi ve bana hiç iyi davranmıyordu. Ailesinin yanında sahip çıkmıyordu. Sevgisini sadece yalnızken gösteriyordu...”

Okuruma evliliğin bir başarı hikayesi olmadığını, hele hele kendisine iyi davranmayan biriyle asla evlenmemesini söyledim. Ardından yine okurlardan gelen çok sayıda mesaja göz attım. Ayrılıkla ilgili mesajların çoğu aslında aynı noktaya gelip dayanıyor. Taraflardan biri, diğer tarafı hiç umursamadan, kırarak, dökerek çekip gidiyor. Kalansa, tüm bu acıları yaşamış olmasına rağmen, “Onu çok seviyorum, ayrılmak istemiyorum” diyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Sen de beni aldat' diyor 01 Mart 2022 | 359 Okunma Sadakatsiz bir adam, cesaret bekleyen kadın 27 Şubat 2022 | 164 Okunma Senin mutluluğun benim mutluluğum 24 Şubat 2022 | 197 Okunma 3 aylık evliyken eşim beni aldattı 22 Şubat 2022 | 843 Okunma İhanet edip de yakalanmayan kimse yoktur 20 Şubat 2022 | 375 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar