Çok güzel

Fenerbahçe ile Galatasaray’ın kadın futbol takımları bu yıl kuruldu. 18 Aralık’ta başlayacak Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele edecekler. Bu iki takım “Kadına Şiddete Hayır” mesajını...

Fenerbahçe ile Galatasaray’ın kadın futbol takımları bu yıl kuruldu. 18 Aralık’ta başlayacak Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele edecekler. Bu iki takım “Kadına Şiddete Hayır” mesajını vermek için önceki akşam Nef Stadyumu’nda özel bir maç yaptı. Ben de o maçtaydım ve muhteşem görüntülere tanık oldum. Maçın sonucunu bir kenara bırakıyorum çünkü benim açımdan zerre kadar önemi yok. İki takımın mücadelesini elbette alkışlarız anca o statta asıl alkışlanacak şey Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarlarıydı.

Ben, eşimle maça üzerimde Fenerbahçe forması, boynumda Sarı-Lacivert atkıyla, vagonlarını sadece Galatasaray taraftarlarının doldurduğu metroyla gittim. Bir tek kişi laf atmadı. Ali Sami Yen Spor Kompleksi’ne girdikten sonra Fenerbahçe taraftarının alınacağı yere kadar da aynı şekilde yürüdüm. Yine bir tek kişi en küçük bir söz bile söylemedi. Yerimize geçtik, takımımızın lehine tezahürat yaptık.

Galatasaray taraftarları da yine kendilerine ayrılan yerlerde marşlarını şarkılarını söyledi, sloganlarını attı. Ama hiçbir taraftar, maç öncesinde, maç sırasında ve maç sonrasında tek bir küfürlü söz bile söylemedi. Süper Lig maçlarından duymaya alışkın olduğumuz sinkaflı tezahüratların bir teki bile önceki akşam o statta duyulmadı. Futbolcular, seromonide birlikte poz verdi, maç sonu her iki takım da rakip taraftarların bulunduğu tribünleri selamladı.

Herkes bu iki takımı alkışlarla uğurladı. Bir tek Fenerbahçe tribününün hemen yanındaki bölümde oturan bir kişinin provokasyona yeltenmesi dışında küçücük bir olay bile meydana gelmedi. Zaten o provakatör de anında stattan çıkartıldı. Dedim ya, skorun önemi yok.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Sen de beni aldat' diyor 01 Mart 2022 | 359 Okunma Sadakatsiz bir adam, cesaret bekleyen kadın 27 Şubat 2022 | 164 Okunma Senin mutluluğun benim mutluluğum 24 Şubat 2022 | 197 Okunma 3 aylık evliyken eşim beni aldattı 22 Şubat 2022 | 843 Okunma İhanet edip de yakalanmayan kimse yoktur 20 Şubat 2022 | 375 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar