Çocuklar için Antalya cennet

Çocuklu aileler için tatil yeri seçmek hiç de kolay değildir. Çünkü çocuklar çabuk sıkılır. Onlara sadece deniz, kum, güneş yetmez, eğlendirecek bir şeyler de gerekir. Yani Bodrum’un...

Çocuklu aileler için tatil yeri seçmek hiç de kolay değildir. Çünkü çocuklar çabuk sıkılır. Onlara sadece deniz, kum, güneş yetmez, eğlendirecek bir şeyler de gerekir. Yani Bodrum’un, Alaçatı’nın ‘beach’leri çocuklar için asla uygun değildir.

Neyse ki Antalya var. Ağustosta gidince epey sıcak olsa da Antalya, çocuklu tatil için müthiş bir kurtarıcı. Otellerdeki aquaparklar, çocuk kulüpleri, gün boyu sayısız etkinlik, ebeveynlere kendilerine vakit ayırmaları için büyük olanak sağlıyor.

Çocukları, bu işte uzman animasyon ekibine güvenle teslim edip siz, denizin, güneşin tadını çıkarabiliyorsunuz. Biz ikizlerimiz Derin ve Mavi’yi kaldığımız oteldeki çocuk kulübünden zor aldık.

Öyle iyi vakit geçiriyorlardı ki; biz unuttular adeta. Kaldığımız Sunrise Resort Hotel’in tüm Çocuk Kulübü ekibine bir kez de buradan teşekkür edeyim. Bu arada eskiden “Otelde her şey dahilse yemekler kalitesizdir” gibi bir anlayış vardı.

Artık öyle değil. Bu otellerde artık ünü Türkiye’nin dışına taşmış şefler çalışıyor. Çok sayıda kişiye aynı anda hizmet vermelerine rağmen yemekler lezzetli, hizmet kusursuz.

Çocuklar için ayrı menü bile çıkartılıyor. Yalnız bir konuyu yazmadan geçemeyeceğim. Antalya’nın sıcağı öyle böyle değil. Ben ki, Mersin’de doğdum büyüdüm, beni bile bazen nefessiz bıraktı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Sen de beni aldat' diyor 01 Mart 2022 | 359 Okunma Sadakatsiz bir adam, cesaret bekleyen kadın 27 Şubat 2022 | 164 Okunma Senin mutluluğun benim mutluluğum 24 Şubat 2022 | 197 Okunma 3 aylık evliyken eşim beni aldattı 22 Şubat 2022 | 843 Okunma İhanet edip de yakalanmayan kimse yoktur 20 Şubat 2022 | 376 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar