Ciddi takılmayan sevgiliyi ele veren 10 ipucu

Hayatınızdaki erkek ya da kadın sizinle ilişkisinin ciddi olduğunu söylüyor. Siz de buna inanıyorsunuz ve ona göre planlar yapıyorsunuz. Peki, gerçekten öyle mi? Yani söylediği ile yaptıkları birbirine uyuyor mu?...

Hayatınızdaki erkek ya da kadın sizinle ilişkisinin ciddi olduğunu söylüyor. Siz de buna inanıyorsunuz ve ona göre planlar yapıyorsunuz. Peki, gerçekten öyle mi? Yani söylediği ile yaptıkları birbirine uyuyor mu? “Cidiyim” diyen ama aslında öyle olmayan sevgiliyi anlamak için bu yazıyı mutlaka okumalısınız.

1. SEVDİĞİNİ SÖYLEMİYOR

Biri size sevdiğini söylemiyor ya da sadece siz söylediğinizde “Ben de seni seviyorum” diye cevap veriyorsa bilin ki o ilişki flört şeklinde bile ilerlemeyecektir.

2. HEP SURATI ASIK

Birlikteyken sürekli ciddi. Şakalar yapmıyor, sizin şakalarınıza gülmüyor. Eğlenmek istediğinizde bunu çeşitli bahanelerle geri çeviriyor. Yüzündeki o ciddi görünüm sizi yanıltmasın. Suratı ciddi ama ilişkide ciddi değil.

3. BİRLİKTE ZAMAN GEÇİRMİYOR

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Sen de beni aldat' diyor 01 Mart 2022 | 359 Okunma Sadakatsiz bir adam, cesaret bekleyen kadın 27 Şubat 2022 | 164 Okunma Senin mutluluğun benim mutluluğum 24 Şubat 2022 | 197 Okunma 3 aylık evliyken eşim beni aldattı 22 Şubat 2022 | 843 Okunma İhanet edip de yakalanmayan kimse yoktur 20 Şubat 2022 | 375 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar