Böyle bahane görülmemiştir

Aşklarını yaşarken asla cesur olamayan, sürekli gizli kapaklı işler çeviren, hayatına giren hiçbir erkeği göğsünü gere gere ilan edemeyen Hadise, bu kez Kaan Yıldırım adlı oyuncu olmaya çalışan biriyle beraber. Beraber olduklarını nasıl anlıyoruz?

Hadise, Kaan Yıldırım’ın köpeğiyle poz veriyor, ya da korona günlerinde sevgilisinin evinde çektiği selfieleri Instagram’a koyuyor, oradan. Hadise’nin bu tavırlarına artık şaşırmıyorum. Sadece onun hayatına giren erkeklerin böyle saklı-gizli kalmayı nasıl kabullendiklerine anlam veremiyorum. Dün, anlam veremediğim bir şey daha oldu. Kaan Yıldırım, annesini ve babasını Instagram’da takipten çıkardı.

Tabii hemen anne-babanın, oğullarının Hadise ile ilişkisini onaylamadığı, ailenin bu yüzden tartıştığı, Kaan Yıldırım’ın da tepki olarak takipten çıktığı yorumları yapıldı. Bakın bu çok anlaşılabilir bir şey.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Sen de beni aldat' diyor 01 Mart 2022 | 359 Okunma Sadakatsiz bir adam, cesaret bekleyen kadın 27 Şubat 2022 | 164 Okunma Senin mutluluğun benim mutluluğum 24 Şubat 2022 | 197 Okunma 3 aylık evliyken eşim beni aldattı 22 Şubat 2022 | 843 Okunma İhanet edip de yakalanmayan kimse yoktur 20 Şubat 2022 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar