Başarılı randevu yatakta biten midir?

Kimisi için seks, başlı başına bir amaçtır ve randevunun olmazsa olmazıdır. Kimisi içinse önce ruhun ve beynin tatmini gerekir, bedensel tatmin ancak bunların tamamlayıcısı olur. Bütün mesele...

Kimisi için seks, başlı başına bir amaçtır ve randevunun olmazsa olmazıdır. Kimisi içinse önce ruhun ve beynin tatmini gerekir, bedensel tatmin ancak bunların tamamlayıcısı olur. Bütün mesele ‘mış gibi’ yapmamaktır aslında. Amaç seksse, ‘aşıkmış gibi’ davranmamak mesela.

İstanbul’un gece sohbetlerini çok seviyorum. Hele hele bir bar kapısında, soğuktan titreyerek sigara içilirken ayaküstü yapılan konuşmalar ilişkiler dünyasının en yalın, en gerçek konuşmaları oluyor. Birkaç kadeh içki ile çözülen diller, yine içkinin verdiği cesaretle sadece gerçeği anlatıyor çünkü. Birkaç gece önce, böyle bir sohbetin ortasında buldum kendimi. Kendi aralarında konuşan üç kadından biri, bar kapısının önünde beni görünce “Hadi Aşk Doktoru’na soralım” deyiverdi. Ben gülümseyerek “E hadi sorun bakalım” cevabını verince de hiç duraksamadan girdi konuya.

ORTADAN KAYBOLMAK

“Randevu öncesi buluşabilmek için mesaj üzerine mesaj atan, bana sanki hayatının merkeziymişim gibi davranan, kapıma çiçekler gönderen adam, buluştuğumuzun ertesi günü resmen ortadan kayboldu. Tamam, bu soruyla daha önce defalarca karşılaşmışsınızdır ama Allah aşkına söyleyin neden böyle yapıyorlar? Ya da ben neyi eksik yapıyorum da ertesi gün aranmıyorum?” dedi.

Evet, bu soruyla binlerce kez karşılaşmıştım ve genellikle de aynı sonuca ulaşmıştım. Sadece seks amaçlı bir kadına yanaşan erkek, bu isteğini elde ettikten sonra ortadan kaybolurdu. Doğal olarak “Randevunun sonunda birlikte oldunuz mu?” diye sordum. “Hayır” diye cevap verince işin içine diğer şık girmişti. Erkek yine seks amaçlı yanaşmış ama istediğini elde edemeyince ya da bunu elde etmenin epey zaman alacağını görünce ortadan kaybolmuştu bana göre.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Sen de beni aldat' diyor 01 Mart 2022 | 359 Okunma Sadakatsiz bir adam, cesaret bekleyen kadın 27 Şubat 2022 | 164 Okunma Senin mutluluğun benim mutluluğum 24 Şubat 2022 | 197 Okunma 3 aylık evliyken eşim beni aldattı 22 Şubat 2022 | 843 Okunma İhanet edip de yakalanmayan kimse yoktur 20 Şubat 2022 | 376 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar