Bana hormonumun bir oyunu mu bu?

Pandemi kafamızı karıştırdı, bildiklerimizi unutturdu. Bana habire “Acaba aramızdaki aşk bitti mi, yoksa hiç aşık değil miydik, peki şimdi ne olacak?” gibi sorular geliyor. Galiba her şeye en baştan başlamak gerekiyor.

“Aşk nedir, nasıl oluşur, nasıl anlaşılır, süresi var mıdır, sevgi nedir, sevgi emek midir, yoksa başka bir şey midir?” gibi sorulara yanıt verelim.

Nasılsa yapacak işiniz yok, siz de oturup sindire sindire okuyun... Türk Dil Kurumu uzmanları aşkı, “Aşırı sevgi ve bağlılık duygusu” olarak tanımlamış. Keşke bu kadar basitçe anlatılsaydı aşk. Tarihin başlangıcından bu yana, aşkın binlerce tanımı yapıldı. Elbette bundan sonra da yenileri eklenecek bunlara.

Şiirler, öyküler, romanlar yazılacak, filmler çekilecek, oyunlar sahnelenecek, şarkılar bestelenecek, resimler çizilecek ve hepsi aşkı anlatacak.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Sen de beni aldat' diyor 01 Mart 2022 | 359 Okunma Sadakatsiz bir adam, cesaret bekleyen kadın 27 Şubat 2022 | 164 Okunma Senin mutluluğun benim mutluluğum 24 Şubat 2022 | 197 Okunma 3 aylık evliyken eşim beni aldattı 22 Şubat 2022 | 843 Okunma İhanet edip de yakalanmayan kimse yoktur 20 Şubat 2022 | 375 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar