Aşkla ilgili en çok sorulan sorular

Sevdiğimi mi yoksa beni çok seveni mi seçmeliyim? Mantığın, seni seveni seçmeni söyler. Seni el üstünde tutan, değer veren, her şeyinle ilgilenen sevgiliden daha güzeli var mıdır? Ama ya kalbin? Sevme duygusunu...

Sevdiğimi mi yoksa beni çok seveni mi seçmeliyim?

Mantığın, seni seveni seçmeni söyler. Seni el üstünde tutan, değer veren, her şeyinle ilgilenen sevgiliden daha güzeli var mıdır? Ama ya kalbin? Sevme duygusunu yaşamadığın zaman kalbin her zaman isyandadır. Çünkü kalp sevmeye odaklıdır. Seni seveni seçersen, bir başkasını sevme riskin her zaman vardır.

“Senden önce hiç kimseyi bu kadar sevmedim” diyor. Doğru söylüyor mu?

Daha önceki ilişkilerinde yaşadığı duyguları, seninle yaşadıklarıyla karşılaştırmış ve bu karara varmış olabilir. Aşkın şiddeti kişiden kişiye göre değişir. Mutlaka daha önce de aşk yaşamıştır ama şimdi yaşadığının şiddeti öncekilere göre daha yüksektir. Bu sözden şüphelenme, aksine böyle bir aşkın bir tarafı olduğun için kendini şanslı say.

Erkek arkadaşım çok dengesiz. Bir günü, bir gününü tutmuyor. Hep böyle mi gidecek?

Bu bir kişilik özelliği olabilir. Henüz olgunluğa erişmemiş bir erkekten söz ediyorsun. Dengesizliği yaratan çok fazla etken olabilir. Bu etkenlerden biri sen de olabilirsin. Değişip değişmeyeceği konusunda net bir şey söyleyemem. Ama dengesiz insanların zaman zaman düzelse bile yeniden eskisi gibi davrandıkları sıklıkla görülmektedir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Sen de beni aldat' diyor 01 Mart 2022 | 359 Okunma Sadakatsiz bir adam, cesaret bekleyen kadın 27 Şubat 2022 | 164 Okunma Senin mutluluğun benim mutluluğum 24 Şubat 2022 | 197 Okunma 3 aylık evliyken eşim beni aldattı 22 Şubat 2022 | 843 Okunma İhanet edip de yakalanmayan kimse yoktur 20 Şubat 2022 | 375 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar