Aşk doktoru ile kalp sağlığı

Yazarlık serüvenim, 1999’da POSTA Gazetesi’nde sadece kendi duygularımı, yaşadıklarımı yazdığım bir köşe ile başladı. Cumartesi günleri, pul kadar bir fotoğrafımla yayınlanan köşe...

Yazarlık serüvenim, 1999’da POSTA Gazetesi’nde sadece kendi duygularımı, yaşadıklarımı yazdığım bir köşe ile başladı.

Cumartesi günleri, pul kadar bir fotoğrafımla yayınlanan köşe, o dönem için bir ilkti. Herkesin politikaya bulandığı o günlerde ben duygusal dünyamı okurlarla paylaşmıştım. Şimdilerde herkes ucundan köşesinden de olsa köşe yazılarında aşka, ilişkilere yer veriyor ya, hiç mütevazı olamayacağım, bu yolu günlük gazetelerde ilk açan kişi benim.

Müthiş bir ihtiyaca cevap verdi o köşe. Henüz e-mailin yaygın olmadığı, sosyal medyanın, WhatsApp’ın falan bilinmediği o dönemde, postacı her hafta bir çuval dolusu mektup bırakmaya başladı. Kırtasiyeden alınmış özel kağıtlara yazılmış ve özel zarflara konulduktan sonra postalanmış mektuplar... Şaşkındım, çünkü böyle bir ilgi beklemiyordum. Ayrıca bu mektupları ne yapacağımı da bilemiyordum.

Sonunda bu mektupları yanıtlayabileceğim bir sayfa yapmaya karar verdik. 2000’de Aşk Doktoru sayfası doğdu. O tarihten beri de hiç aralıksız devam etti. Bunca yıla 14 kitap, sayısız televizyon programı, röportaj sığdı. Aldığım mektup, e-mail ve mesaj sayısı 100 bini aştı.

Şimdi yepyeni bir köşenin heyecanı içerisindeyim. Köşemin adı Aşk Doktoru ile Kalp Sağlığı. Köşeye bu adı koymamızın sebebi, aşk ile ilgili her duygunun kalbimizde yaşanması elbette. Kalbinizde hissettiğiniz o duygular ne kadar sağlıklıysa hayatınız da o kadar mutlu, o kadar keyifli geçer. Ve bazen küçücük bir sorun bu mutluluğu yani kalp sağlığınızı bozabilir.

Tamamen sizden gelecek mesajlarla oluşacak bu köşede aşkla ilgili her şey var aslında. Bakın neler koyduk bu köşeye...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Sen de beni aldat' diyor 01 Mart 2022 | 359 Okunma Sadakatsiz bir adam, cesaret bekleyen kadın 27 Şubat 2022 | 164 Okunma Senin mutluluğun benim mutluluğum 24 Şubat 2022 | 197 Okunma 3 aylık evliyken eşim beni aldattı 22 Şubat 2022 | 843 Okunma İhanet edip de yakalanmayan kimse yoktur 20 Şubat 2022 | 375 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar