Aldatmanın miniği olur mu?

Cem Özer’in, Almanya’da yaşayan bir kadınla sosyal medya üzerinden flört etmesi, erotik fotoğraflar göndermesi magazin gündeminin baş sırasına oturdu. Kadın “Taciz” dedi, ancak Cem Özer’in ortaya...

Cem Özer’in, Almanya’da yaşayan bir kadınla sosyal medya üzerinden flört etmesi, erotik fotoğraflar göndermesi magazin gündeminin baş sırasına oturdu. Kadın “Taciz” dedi, ancak Cem Özer’in ortaya koyduğu yazışmalar bunun taciz olmadığını, karşılıklı flörtleşme olduğunu gösterdi. Tabii bir de Cem Özer’in “Benden para istediler” deyip bunun bir kumpas olduğu yolundaki iddiaları var.

Burası işin hukuksal kısmı, Yargıya giderler, şantaj, tehdit, kumpas varsa hepsi ortaya çıkar. Olayın patlamasından bir gün sonra Cem Özer’in eşi Pınar Dura’nın yaptığı açıklama da konuşuluyor. Pınar Hanım eşini, “Aramızda minik bir ayrılık geçmişti. O sırada Cem’in, Almanya’da bu kadınla minik bir beraberliği olmuş” diyerek savundu. Yani diyor ki; biz o sırada ayrıydık.

Cem de kısmi bekarlık günlerinden böyle bir halt yemiş. Bu durum kocamla ayrılmamızı gerektirmez.” Herkesin saygı duyması gereken bir açıklama bu. Pınar Dura eşini affetse de affetmese de kendi bileceği iştir, kendi kararıdır. Ancak tartışılan konu şu. Bu açıklamadaki ‘minik’ ifadesi, sadakatsizliği sevimli mi gösteriyor? Aldatmanın miniği, midisi, maxisi olur mu? Cem Özer açıklamasında “Sosyal medyadan seviştik” şeklinde bir ifade kullandı.

Acaba Pınar Hanım sosyal medya üzerinden yapılan seks içerikli yazışmaları ‘minik sadakatsizlik’ olarak mı görüyor? Eğer Cem Özer bu kadınla yüz yüze buluşup yemek yeseydi ‘midi’ aşamasına, fiziksel olarak cinsellik yaşasaydı ‘maxi’ aşamasına mı geçecekti? Açıkçası bu soruların cevabını ben de tam olarak bilemiyorum. Ancak sosyal medyanın sadakatsizliğin tanımını değiştirdiğini biliyorum.

Şimdi Cem Özer ile Pınar Dura’nın evliliği bu olaydan büyük zarar görmüş olabilir ya da tam tersi, birbirlerinin kıymetini daha iyi anlamış olabilirler. Belki bu badireden çok daha güçlenmiş bir sevgi bağı ile çıkacaklar. Umarım öyle olur. Ama her ilişki bu tür bir problemi atlatamaz.

Yani siz sakın, bu olayın ‘minik’ bir problem olduğunu düşünmeyin. Üstelik bu tür yazışmaları rant kapısı haline gitirmiş, ‘ifşa’ olayını para kazanma yöntemi haline dönüştürmüş bunca insan ortada dolaşırken “Ne var canım, birkaç ‘minik’ yazışma işte” demeyin. Sizin canınız Cem Özer’den çok daha fazla yanabilir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Sen de beni aldat' diyor 01 Mart 2022 | 357 Okunma Sadakatsiz bir adam, cesaret bekleyen kadın 27 Şubat 2022 | 162 Okunma Senin mutluluğun benim mutluluğum 24 Şubat 2022 | 195 Okunma 3 aylık evliyken eşim beni aldattı 22 Şubat 2022 | 842 Okunma İhanet edip de yakalanmayan kimse yoktur 20 Şubat 2022 | 372 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar