Adı konmamış ilişkilerden uzak durmalı

Yepyeni bir yıl başladı ve siz hala bir önceki yıldan beri sürdürdüğünüz ama “Acaba biz neyiz?” sorusuna bir türlü cevap bulamadığınız bir ilişkinin içinde misiniz? Şimdi bu...

Yepyeni bir yıl başladı ve siz hala bir önceki yıldan beri sürdürdüğünüz ama “Acaba biz neyiz?” sorusuna bir türlü cevap bulamadığınız bir ilişkinin içinde misiniz? Şimdi bu yazıyı dikkatle okuyun. Böyle bir ilişkiyi 2022’de de devam ederseniz neler yaşayabileceğinizi anlayın ve sonra da elinize telefonu alıp o son mesajı atın.

1- FAZLA YORUCUDUR

Ne olduğunuzu, hangi konumda bulunduğunuzu, onun için ne ifade ettiğinizi bilmediğiniz bir ilişki, sürekli bunları düşüneceğiniz için sizi çok yorar. İlişkiniz için harcayacağınız enerjiyi, aklınızdaki sorulara yanıt bulmak için harcarsınız.

2- KAVGA KAÇINILMAZDIR

Siz sorularınıza yanıt bulamadıkça gerilirsiniz. Buna onun ilgisizliği de eklenir. Bir gün öyle bir patlarsınız ki geri dönüşü olmaz. İyi de siz mutlu olmak için bir ilişkinin içindesiniz, bu tür öfke patlamaları yaşayasınız diye değil ki?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Sen de beni aldat' diyor 01 Mart 2022 | 359 Okunma Sadakatsiz bir adam, cesaret bekleyen kadın 27 Şubat 2022 | 164 Okunma Senin mutluluğun benim mutluluğum 24 Şubat 2022 | 197 Okunma 3 aylık evliyken eşim beni aldattı 22 Şubat 2022 | 843 Okunma İhanet edip de yakalanmayan kimse yoktur 20 Şubat 2022 | 375 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar