İlişki yorulur ama sen yorulma

İlişkiler yorulur ve mutlaka ‘aşk’ takviyesi gerekir. İşte bu takviyeyi sağlayacak 10 yol... 1- PAYLAŞIMI AZALTMA Birlikte yapmaktan hoşlandığınız şeyleri tekrar gündeme getirmelisiniz. Sinemaya gitmek, birlikte...

İlişkiler yorulur ve mutlaka ‘aşk’ takviyesi gerekir. İşte bu takviyeyi sağlayacak 10 yol...

1- PAYLAŞIMI AZALTMA

Birlikte yapmaktan hoşlandığınız şeyleri tekrar gündeme getirmelisiniz. Sinemaya gitmek, birlikte mutfağa girmek, dışarıda yemek yemek gibi... Birlikte geçireceğiniz her an sizi birbirinize daha da yakınlaştıracaktır. Bu zamanlarda daha çok kendinizden ve ilişkinizden konuşmaya özen göstermelisiniz.

2- FLÖRT ETMEYİ UNUTMA

Küçük hediyeler, aşk mesajları, özlem dolu e-mailler... Aşkın en güzel yanı ‘baştan çıkarma oyunu’dur. “Bizden geçti artık” demeyin. Birbirinize verdiğiniz önemi göstermenin en güzel yoludur flört. Sokakta el ele yürümek, bir bankta oturup denizi seyretmek gibi romantik unsurları hayatınızdan eksik etmeyin.

3- İŞKOLİK OLMA

Modern çağda önceliklerimiz değişiyor. İşimiz hayatımızın önemli bir kısmını kapsıyor. Ama kendimizi işe verip sevgilimizi unuttuğumuzda bir süre sonra bakıyoruz ki yalnızız. Tamam iş önemli de ilişkin de önemli. Üstelik araştırmalar düzgün giden bir ilişkinin kişiyi iş hayatında başarıya götürdüğünü de kanıtlamış durumda.

4- TEKNOLOJİYE ESİR OLMA

Internette geçirilen zaman, ilişkileri yoran en önemli unsur haline gelmeye başladı. Evet, sosyal ağlardan kaçış yok. Birlikteyken elinizde cep telefonu, konuşmadan, Twitter ya da Instagram ile ilgilenmek sizi bitirir. Sosyal ağlarda birlikte de vakit geçirebilirsiniz.

5- SOSYALLİĞİ ATLAMA

Arkadaşlar, aile, akrabalar... Kendinizi...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Sen de beni aldat' diyor 01 Mart 2022 | 359 Okunma Sadakatsiz bir adam, cesaret bekleyen kadın 27 Şubat 2022 | 164 Okunma Senin mutluluğun benim mutluluğum 24 Şubat 2022 | 197 Okunma 3 aylık evliyken eşim beni aldattı 22 Şubat 2022 | 843 Okunma İhanet edip de yakalanmayan kimse yoktur 20 Şubat 2022 | 376 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar