Zavallı...

Nasıl bir insan çocuğunun annesi olan eski eşinin evinden gizli kamerayla elde edilmiş görüntüleri kullanarak kendine hukuki üstünlük sağlamaya kalkar? Nasıl bir insan çocuğunun velayetini almak için önce...

Nasıl bir insan çocuğunun annesi olan eski eşinin evinden gizli kamerayla elde edilmiş görüntüleri kullanarak kendine hukuki üstünlük sağlamaya kalkar? Nasıl bir insan çocuğunun velayetini almak için önce eşiyle sulh içinde konuşmayı denemek yerine bu görüntüleri alıp dava dosyasına koyar?

Nasıl bir insan görüntüler basına sızdığında (ya da özellikle sızdırıldığında) “Bu görüntüleri yayanlar alçaktır, şerefsizdir. Ayrılmış olsak da o benim çocuğumun annesidir” demek yerine kendini savunmaya yönelik açıklamalar yapar?

Nasıl bir insan tüm bunlara karşı çıkan, yaptıklarına tepki gösteren sağduyulu insanları küfre boğmak için trol hesaplar örgütler? Nasıl bir insan ihaneti (ya da ihanetleri) ortaya çıktığında vakur bir biçimde susan, hiç kimseye hakkında kötü bir söz söylemeyen eşine bu muameleyi reva görür?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Sen de beni aldat' diyor 01 Mart 2022 | 356 Okunma Sadakatsiz bir adam, cesaret bekleyen kadın 27 Şubat 2022 | 162 Okunma Senin mutluluğun benim mutluluğum 24 Şubat 2022 | 195 Okunma 3 aylık evliyken eşim beni aldattı 22 Şubat 2022 | 842 Okunma İhanet edip de yakalanmayan kimse yoktur 20 Şubat 2022 | 372 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar