Albüm tamam konser ne zaman?

Bir albümü alıp, baştan sona tüm şarkıları hiç sıkılmadan dinlemeyeli çok ama çok uzun zaman olmuştu. Yeni nesil şarkıcıların albümlerinde bir, bilemediniz iki şarkı vardır...

Bir albümü alıp, baştan sona tüm şarkıları hiç sıkılmadan dinlemeyeli çok ama çok uzun zaman olmuştu. Yeni nesil şarkıcıların albümlerinde bir, bilemediniz iki şarkı vardır dinlenecek. Gerisi, albüm dolsun diye konulmuş izlenimi verir. Ama bu öyle değil sevgili okurlar.

Cengiz Kurtoğlu ile Hakan Altun, ‘Usta Çırak’ albümüne imza atmış. Prodüktör Polat Yağcı bu müthiş ikiliyi bir araya getirmiş ve yıllarca dinlenecek, her şarkısına eşlik edilecek bir albüm çıkmış ortaya. İkili, albümün ilk dört şarkısında düet yapıyor. Bu düetlerden ikisi Hakan Altun’dan dinlemeye alıştığımız, ikisi de Cengiz Kuroğlu’ndan dinlemeye alıştığımız şarkılar. Albümün çıkış şarkısı ‘Yorgun Yıllarım’. Klibi de dönmeye başlamış zaten.

Diğer düetler ise ‘Duyanlara Duymayanlara’, ‘İstanbul Olmaz Olsun’ ve ‘Hain Geceler’. Benim düetlerdeki favorim ‘Hain Geceler’ oldu. İlk dört şarkıdan sonra ikilinin solo performansları var. Hakan Altun, Cengiz Kurtoğlu şarkılarını, Cengiz Kurtoğlu da Hakan Altun şarkılarını seslendirmiş.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Sen de beni aldat' diyor 01 Mart 2022 | 352 Okunma Sadakatsiz bir adam, cesaret bekleyen kadın 27 Şubat 2022 | 162 Okunma Senin mutluluğun benim mutluluğum 24 Şubat 2022 | 194 Okunma 3 aylık evliyken eşim beni aldattı 22 Şubat 2022 | 842 Okunma İhanet edip de yakalanmayan kimse yoktur 20 Şubat 2022 | 372 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar