Yeni bir lider doğuyor!..

Sabah Gazetesi Yazarı Mehmet Barlas'ın bugünkü (29.01.2022)'' Yeni bir lider doğuyor!..'' başlıklı yazısı

Altılı Masa denilen garip ittifak kurulalı 11 ay oldu. Bu oluşum kurulduğu sıralarda pandemi krizi yeni bitmişti. Hem insanların morali çok bozuktu hem de eve kapanmalardan ötürü ekonomi darbe yemişti. Bu kriz tüm Batı dünyasındaki iktidarları değiştirdi.
Batı'da beş yıl önce siyaset sahnesinde olan hiç kimse bugün yok. İngiltere'de üç başbakan değişti. Böyle bir atmosferde kurulan Altılı Masa, "Tayyip Erdoğan'ın karşısına kimi koyarsak koyalım kazanırız" iddiasıyla ortaya çıktı.
Aslında Altılı Masa'nın kurucusu olan Kemal Kılıçdaroğlu'nun asıl hedefi, en başından beri kendi cumhurbaşkanı adaylığını perçinlemekti. Diğerleri de "Acaba aradan sıyrılıp cumhurbaşkanı adayı yahut milletvekili olabilir miyim?" hayaliyle bu işe katıldılar. Bu hevesleri de hâlâ devam ediyor.
Normal şartlarda bir doğum 9 ayda oluyor. Altılı Masa ise 11 ay geçmesine rağmen hâlâ liderini doğuramadı. "Tüp bebek" olması beklenen liderin doğmayıp sonunda 74 yaşın üzerindeki Kılıçdaroğlu'nun "yeni bir lider" diye doğması ise...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Atatürkçüleri tasfiye etti, FETÖ’cüleri aday yaptı’ 15 Nisan 2023 | 554 Okunma FETÖ ve PKK’nın adayı belli, sizin adayınız kim? 14 Nisan 2023 | 574 Okunma CHP’den ‘PKK ile müzakere’ sözü 13 Nisan 2023 | 656 Okunma Erdoğan arayı gittikçe açıyor 12 Nisan 2023 | 1.881 Okunma Atatürk’ün kurduğu partide Atatürkçü aday yok 11 Nisan 2023 | 536 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar