Yaşamak bazen kolay değildir

Her gün gazetelerde, televizyonda, internette, sosyal medyada yer alan ve yaşamımızı anlatan haberlere dikkat ediyor musunuz? Dünden bir örnek: Mardin Valiliği, Artuklu ilçesinin bazı mahallelerinde sokağa çıkmayı...

Her gün gazetelerde, televizyonda, internette, sosyal medyada yer alan ve yaşamımızı anlatan haberlere dikkat ediyor musunuz?
Dünden bir örnek: Mardin Valiliği, Artuklu ilçesinin bazı mahallelerinde sokağa çıkmayı yasaklamış. Çünkü vatandaşların can ve mal güvenliği oradaki teröristler yüzünden tehlikedeymiş.
Bunun gibi haberleri her dakika almıyor muyuz? Kuzey Irak'ta kaç teröristin etkisiz hale getirildiğini, bir ilimizde 15 FETÖ'cünün tutuklandığını veya PKK'ya giden yardımlara el konulduğunu okumuyor muyuz?

TEHLİKEYE HAZIR OLMAK
İşte bu bizim hayatımız. Yani zor bir hayat. Her dakika yurtiçinde ve yurtdışında terörle mücadele var. Günde kaç kişinin öldüğü tam olarak bilinmiyor.
Bunun gibi müttefik saydığımız Amerika gibi, Fransa gibi ülkelerin Türkiye'yi hedef alan terör örgütlerinden hangilerine yardım ettikleri tam kestirilemiyor.
Bugün Türkiye'de İçişleri Bakanı olmak, Çevre ve Şehircilik Bakanı olmak, Orman Bakanı olmak, her gün facialarla yüzleşmeye hazır olmak demektir.

KURUSIKI MUHALEFET
Bütün bu...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Atatürkçüleri tasfiye etti, FETÖ’cüleri aday yaptı’ 15 Nisan 2023 | 552 Okunma FETÖ ve PKK’nın adayı belli, sizin adayınız kim? 14 Nisan 2023 | 574 Okunma CHP’den ‘PKK ile müzakere’ sözü 13 Nisan 2023 | 656 Okunma Erdoğan arayı gittikçe açıyor 12 Nisan 2023 | 1.881 Okunma Atatürk’ün kurduğu partide Atatürkçü aday yok 11 Nisan 2023 | 533 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar