Twitter satılıyor

Rusya'nın Karadeniz'deki zırhlısı Moskova batırıldı. Moskova, 510 kişilik mürettebatıyla Karadeniz'de ün salmıştı. Köhne bir teknolojiye sahip olmasına rağmen Rus ordusunun amiral gemisiydi. RUSYA'YA...

Rusya'nın Karadeniz'deki zırhlısı Moskova batırıldı. Moskova, 510 kişilik mürettebatıyla Karadeniz'de ün salmıştı.
Köhne bir teknolojiye sahip olmasına rağmen Rus ordusunun amiral gemisiydi.

RUSYA'YA ÖNEMLİ DARBE
Sahada yürüyen savaşı çok etkilememekle birlikte, medyada yürüyen psikolojik savaş açısından Rusya bir gol yemiş oldu. Dilerim bu durum Ukrayna'nın doğusunda yoğunlaşan savaştaki insani hassasiyetleri bitirmez.
Rusya'nın bu konuda nasıl bir misilleme yapacağı merak konusu. Rusya kendi sınırları içinde saldırılar olursa Ukrayna'nın karar merkezlerini, yani siyasi iradeyi vuracağını belirtmişti.
Moskova'nın batırılması bakalım o kapsamda bir saldırı olarak mı algılanacak? Nitekim Rusya'dan yapılan açıklamaya göre, Kiev kentini hedef alan füze saldırıları artacakmış.

FRANSA'DA KİM KAZANACAK?
Fransa'da ise Macron'un rakibi Le Pen seçimi kazanırsa Fransa'yı NATO'nun askeri kanadından çıkartıp Rusya ile daha iyi ilişkiler kuracağını söyledi.
Böylece...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Atatürkçüleri tasfiye etti, FETÖ’cüleri aday yaptı’ 15 Nisan 2023 | 554 Okunma FETÖ ve PKK’nın adayı belli, sizin adayınız kim? 14 Nisan 2023 | 574 Okunma CHP’den ‘PKK ile müzakere’ sözü 13 Nisan 2023 | 656 Okunma Erdoğan arayı gittikçe açıyor 12 Nisan 2023 | 1.882 Okunma Atatürk’ün kurduğu partide Atatürkçü aday yok 11 Nisan 2023 | 536 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar