“Türkiye’de Amerika’nın temsilcileriymiş gibi gayret edenler var”

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gazetecilere yaptığı açıklamaların bazı bölümlerini kayda geçirmemiz gerekiyor. Bu açıklamalar günlük gelişmelerin ötesindeki stratejik değerlendirmeleri içeriyor.

Türkiye'nin içinde bulunduğu coğrafyanın getirebileceği olumsuzluklar yanında, Türkiye'nin dünyadaki problemli bölgelere bakış açısı da bu açıklamalarda çok açık biçimde anlatılıyor.

Garip tutumlar
Öncelikle ulusal birliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, bazıların davranışlarını hatırlatmasına bakalım:
"Siyasette bile şu anda S-400 konusunda maalesef adeta Amerika'nın temsilcileri gibi gayret edenler var. Onları savunanlar var.
Bu şekilde parlamentomuzun içerisinde hangi düşünceler nasıl tezahür ediyor, hepsi ortada..."
Hepimizin bilinçle değerlendirmemiz gereken bir durumu, yani coğrafyamızın zorluklarını Cumhurbaşkanı Erdoğan çok somut biçimde bizlere hatırlatıyor:

Zor bir coğrafya

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Atatürkçüleri tasfiye etti, FETÖ’cüleri aday yaptı’ 15 Nisan 2023 | 549 Okunma FETÖ ve PKK’nın adayı belli, sizin adayınız kim? 14 Nisan 2023 | 573 Okunma CHP’den ‘PKK ile müzakere’ sözü 13 Nisan 2023 | 655 Okunma Erdoğan arayı gittikçe açıyor 12 Nisan 2023 | 1.880 Okunma Atatürk’ün kurduğu partide Atatürkçü aday yok 11 Nisan 2023 | 529 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar