Trump’ın da, Amerika’nın da kafaları öylesine karışık ki...

Süper devlet Amerika'nın kafası öylesine karışık ki, bırakın kendi müttefiklerine destek olmayı, kendisini yönetenlere bile ne yapacağını bilemez halde bu süper devlet...


Bir iddia
Donald Trump'tan nasıl kurtulacaklarını bilememenin çaresizliği içindeki Demokratlar, şimdi Trump ile Ukrayna Devlet Başkanı Volodımır Zelenskıy arasında kirli bir pazarlık yapıldığı iddialarına sarıldı.
Bu iddialara göre Trump, Demokrat rakibi Biden'ın oğlu hakkındaki bir yolsuzluk soruşturması yapması için Amerikan yardımını hatırlatarak Zelenskıy'e baskı uygulamış.

Görevden alınır mı?
Ne var ki Trump da, Zelinskıy de bu çeşit bir baskını söz konusu olmadığını söylüyorlar. Ancak bu görüşmenin kamu oyuna açıklanan zabıtlarında Trump, Biden'ın oğlu hakkındaki soruşturmayı Zelinskıy'e açık açık soruyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Atatürkçüleri tasfiye etti, FETÖ’cüleri aday yaptı’ 15 Nisan 2023 | 549 Okunma FETÖ ve PKK’nın adayı belli, sizin adayınız kim? 14 Nisan 2023 | 573 Okunma CHP’den ‘PKK ile müzakere’ sözü 13 Nisan 2023 | 655 Okunma Erdoğan arayı gittikçe açıyor 12 Nisan 2023 | 1.880 Okunma Atatürk’ün kurduğu partide Atatürkçü aday yok 11 Nisan 2023 | 529 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar