Sonunda koronavirüsten başka hastalıkların da olabileceği hatırlandı

Bu koronavirüs, bizlere pek çok gerçeği unutturmuştu. Sanki sağlığımızı tehdit eden tek hastalık bu virüsün yaydığı salgındı.

Bu koronavirüs, bizlere pek çok gerçeği unutturmuştu. Sanki sağlığımızı tehdit eden tek hastalık bu virüsün yaydığı salgındı. Sağlık alanındaki bütün yatırımlar ve bu arada birbiri ardınca açılan şehir hastaneleri, sadece koronavirüse karşı yapılıyorlardı.

Grip de varmış

Sonunda galiba hayırlı bir gelişme oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca koronavirüs dışında dahastalık olabileceğini hatırladı ve bizlere hatırlattı... Koca sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda grip gibi bir hastalığın da var olduğunu söylerken şöyle dedi:

"Gribin sebebi influenza virüsü, koronavirüsle aynı şekilde bulaşır. Yakın mesafede, kapalı ortamda risk artar. Koronavirüse karşı alınan üç tedbiri sıkı uygularsak, grip vakalarını da azaltmış oluruz. Lütfen daha dikkatli olalım. Aynı anda iki virüsle savaşmak zorunda kalmayalım."

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Atatürkçüleri tasfiye etti, FETÖ’cüleri aday yaptı’ 15 Nisan 2023 | 549 Okunma FETÖ ve PKK’nın adayı belli, sizin adayınız kim? 14 Nisan 2023 | 573 Okunma CHP’den ‘PKK ile müzakere’ sözü 13 Nisan 2023 | 655 Okunma Erdoğan arayı gittikçe açıyor 12 Nisan 2023 | 1.880 Okunma Atatürk’ün kurduğu partide Atatürkçü aday yok 11 Nisan 2023 | 529 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar