Sabiha Gökçen’den 6’lı masaya önemli mesaj

Sabah Gazetesi Yazarı Mehmet Barlas'ın bugünkü (03.10.2022)''Sabiha Gökçen’den 6’lı masaya önemli mesaj'' başlıklı yazısı.

6'lı masa yaz tatilinden sonra ilk defa toplandı. CHP Genel Merkezi'nde gerçekleşen toplantıyı takip eden gazeteciler için kurulan platformun çatısı, sağanak ve fırtınaya dayanamayarak uçtu.
Masadan bir aday ismi çıkması yine beklenmiyor. Toplantının gündemi "geçiş süreci yol haritası" olarak açıklandı. Açıkçası artık 6'lı masada ne konuşulduğu, mönüde ne olduğu veya güçlendirilmiş parlamenter sistem hakkında ne düşündükleri kimseyi ilgilendirmiyor.
Bugün gündemin nabzı İstanbul'da atıyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun "Ne gerek var, oraya uçak mı inecek sanıyorsunuz" dediği Sabiha Gökçen Havalimanı'na giden metronun açılış töreninde konuştu.
Erdoğan'ın gündeminde Mersin'deki terör saldırısı ve PKK terörü hakkında tek kelime söyleyemeyen CHP vardı. Tabi 6'lı masayı da ihmal etmedi ve ekledi: "Haziran'da bunların topuna gereken dersini İstanbullu verecek"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 6'lı masanın ilk göz ağrısı olan ama son günlerde sesi soluğu çıkmayan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na gönderme yaptı: "Devlet yönetmek bakkal dükkânı yönetmeye benzemez. Hastane...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Atatürkçüleri tasfiye etti, FETÖ’cüleri aday yaptı’ 15 Nisan 2023 | 554 Okunma FETÖ ve PKK’nın adayı belli, sizin adayınız kim? 14 Nisan 2023 | 574 Okunma CHP’den ‘PKK ile müzakere’ sözü 13 Nisan 2023 | 656 Okunma Erdoğan arayı gittikçe açıyor 12 Nisan 2023 | 1.882 Okunma Atatürk’ün kurduğu partide Atatürkçü aday yok 11 Nisan 2023 | 536 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar