Rusya ile Ukrayna arasında uzun bir savaşın eşiğindeyiz

Sabah Gazetesi Yazarı Mehmet Barlas'ın bugünkü (12.05.2022)''Rusya ile Ukrayna arasında uzun bir savaşın eşiğindeyiz'' başlıklı yazısı.

Gözlemcilere göre, Rusya ile Ukrayna uzun bir savaşın eşiğinde. Dün de Ukrayna'nın hem kuzeyinde hem de batısında pek çok yer bombalandı.

ABD, UKRAYNA'YI ÖZGÜRLEŞTİRİYOR!
Bu arada Amerika, milyarlarca dolarlık yardıma hazırlanırken bir başka projeye göre de Rusya'nın el konulan paralarıyla Ukrayna'nın kalkınmasına katkıda bulunulacak. Yani Ukrayna artık bir ülke değil, küresel güçlerin tepiştiği bir talim sahası olacak.
Ne yazık ki Amerika'nın "özgürleştirdiği" ülkelere biri daha eklendi.

MUSK'TAN SUİKAST İMASI
Bu arada Amerika'da ilginç şeyler oluyor. Twitter'ın yeni sahibi Elon Musk, eski Başkan Donald Trump'ın Twitter yasağını kaldırdığını açıkladı.
Elon Musk, Trump'a uygulanan kalıcı Twitter yasağı için "Ahlaken kötü bir karar" ve "Aşırıya kaçan budalalık" dedi. Trump'ın, yasağı kalkmasına rağmen şimdilik Twitter'a geri dönmesi beklenmiyor. Çünkü yakın zamanda kendi sosyal medya platformunu başlattı.
Bütün bunlar...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Atatürkçüleri tasfiye etti, FETÖ’cüleri aday yaptı’ 15 Nisan 2023 | 554 Okunma FETÖ ve PKK’nın adayı belli, sizin adayınız kim? 14 Nisan 2023 | 574 Okunma CHP’den ‘PKK ile müzakere’ sözü 13 Nisan 2023 | 656 Okunma Erdoğan arayı gittikçe açıyor 12 Nisan 2023 | 1.881 Okunma Atatürk’ün kurduğu partide Atatürkçü aday yok 11 Nisan 2023 | 536 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar