Putin savaşı ne zaman bitirecek?

Sabah Gazetesi Yazarı Mehmet Barlas'ın bugünkü (14.04.2022)''Putin savaşı ne zaman bitirecek?'' başlıklı yazısı.

Rusya Lideri Putin, yaptığı açıklamalarda Ukrayna'daki askeri harekâtın gerekçesi olarak bu ülkede Ruslara dönük soykırım benzeri uygulamaların olduğunu söyledi.
Putin, "Amacımız Ukrayna'daki Rusların hayatlarını güvenceye almaktır" dedi.

9 MAYIS TARTIŞMASI
Bu açıklamalardan, bundan sonraki çatışma odağının Ukrayna'nın doğusu olacağı anlaşılıyor. Şimdi herkesin merak ettiği konu, bu savaşın 9 Mayıs'a kadar bitip bitmeyeceği.
Putin'in 9 Mayıs'ta yapacağı konuşmanın bir zafer ve savaşı bitirme konuşması olması bekleniyor. Bu arada Rusya'nın Ukrayna'da giriştiği askeri harekâtı çeşitli ülkeler kendi üsluplarınca protestoya devam ediyor. En son Varşova'da Rus diplomatların kullandığı bir yerleşkeye el konuldu.
İnsan sebepli savaşlar ve kıtlıklar yetmezmiş gibi doğal afetler de devam ediyor. Bu arada Filipinler'deki tropik fırtına çok sayıda ölüme ve kayba sebep oldu.

AŞILARDAN SİNEK ÇIKTI
Dünya gündemindeki gelişmeler arasında en dikkat çekenlerden bir tanesi de İspanya'daki 800 bin doz...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Atatürkçüleri tasfiye etti, FETÖ’cüleri aday yaptı’ 15 Nisan 2023 | 554 Okunma FETÖ ve PKK’nın adayı belli, sizin adayınız kim? 14 Nisan 2023 | 574 Okunma CHP’den ‘PKK ile müzakere’ sözü 13 Nisan 2023 | 656 Okunma Erdoğan arayı gittikçe açıyor 12 Nisan 2023 | 1.881 Okunma Atatürk’ün kurduğu partide Atatürkçü aday yok 11 Nisan 2023 | 536 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar