Keşke Kanal İstanbul bir CHP projesi olsaydı ve AK Parti de buna sahip çıksaydı

Bazen bireylerin hayatına yön veren değişiklikler, ülkelerin kaderinde devrim niteliğindeki değişimleri de içerir. Mesela, ben askerlik görevimi 1974'te Antalya'daki Topçu Alayı'nda yaptım. O dönemde Antalya'da ne oteller...

Bazen bireylerin hayatına yön veren değişiklikler, ülkelerin kaderinde devrim niteliğindeki değişimleri de içerir.
Mesela, ben askerlik görevimi 1974'te Antalya'daki Topçu Alayı'nda yaptım. O dönemde Antalya'da ne oteller ne de moteller vardı. Düşünün ki o dönemde Yunanistan'ın Girit Adası'ndaki turistik yatak sayısı tüm Türkiye'dekinden daha fazlaydı.

Ah Özal
Bir isim bu mucizevi değişimi gerçekleştirdi. Turgut Özal başbakan olunca halka kapalı kıyıları turizme açtı. Ve düşünün ki şu anda hepimizin beklediği Rus turistler de 22 Haziran'dan itibaren ülkemizi ziyaret etmeye başlayacak. Böylece ödemeler dengemiz kendine gelecek.

Kanal İstanbul
Aynı durumu İstanbul Boğazı'na alternatif olması tasarlanan Kanal İstanbul için de düşünebiliriz. Evet... Benim İstanbul Boğazı'nda yüzmeye başladığım yıllarda bu sulardan geçen süper tekne sayısı 10 bile değildi. Şimdi ise her yıl 50 binden fazla süper tanker, sahilleri tehdit ederek Karadeniz'den Akdeniz'e veya Akdeniz'den Karadeniz'e geçiyor. Her geçiş, kıyılar için ölümcül riskler içeriyor.

Bekliyorum
Şimdi keşke CHP...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Atatürkçüleri tasfiye etti, FETÖ’cüleri aday yaptı’ 15 Nisan 2023 | 554 Okunma FETÖ ve PKK’nın adayı belli, sizin adayınız kim? 14 Nisan 2023 | 574 Okunma CHP’den ‘PKK ile müzakere’ sözü 13 Nisan 2023 | 656 Okunma Erdoğan arayı gittikçe açıyor 12 Nisan 2023 | 1.882 Okunma Atatürk’ün kurduğu partide Atatürkçü aday yok 11 Nisan 2023 | 536 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar