Kemal Bey’in seccadeye basması ve muhalefetin beceriksizliği

Seçim sürecine girildikçe her gün 7'li koalisyon masasının yeni bir beceriksizliğine şahit oluyoruz. Cuma günü tüm Türkiye, İyi Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın kurşunlanması...

Seçim sürecine girildikçe her gün 7'li koalisyon masasının yeni bir beceriksizliğine şahit oluyoruz. Cuma günü tüm Türkiye, İyi Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın kurşunlanması meselesini konuştu. Meral Akşener konuyu araştırmadan bu saldırıdan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sorumlu tuttu. Hemen ardından adeta bir seçim konuşması yaparak Kılıçdaroğlu'na ve partisine oy istedi.
Birkaç saat sonra ise meselenin hırsız- güvenlik görevlisi kovalamacasından seken bir kurşun olduğu ortaya çıktı. Meral Akşener özür dilemedi ama sosyal medyada espri konusu oldu.

KILIÇDAROĞLU'NU UYARMADILAR MI?
Önceki gün 7'li koalisyon yeni bir aymazlığa daha imza attı. Masanın cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, Canan Kaftancıoğlu ile misafirliğe gittiği bir yerde, iftar sonrası az önce namaz kılındığı anlaşılan bir odada seccadelerin üzerinde ayakkabıyla poz verdi. Hatırlarsınız, aynı pozu FETÖ elebaşı Gülen de vermişti.
Bazı CHP'liler, "Ne var bunda, bir metre bez parçası, kutsal...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Atatürkçüleri tasfiye etti, FETÖ’cüleri aday yaptı’ 15 Nisan 2023 | 554 Okunma FETÖ ve PKK’nın adayı belli, sizin adayınız kim? 14 Nisan 2023 | 574 Okunma CHP’den ‘PKK ile müzakere’ sözü 13 Nisan 2023 | 656 Okunma Erdoğan arayı gittikçe açıyor 12 Nisan 2023 | 1.882 Okunma Atatürk’ün kurduğu partide Atatürkçü aday yok 11 Nisan 2023 | 536 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar