İşin tadı kaçıyor

Türk demokrasisinin en büyük tehdidi olan yasadışılığın temsil hakkına kavuşması artık mutlaka ele alınmalıdır. Aylardır yıllardır tartışılıyor, en son Amerika'nın PYD...

Türk demokrasisinin en büyük tehdidi olan yasadışılığın temsil hakkına kavuşması artık mutlaka ele alınmalıdır.
Aylardır yıllardır tartışılıyor, en son Amerika'nın PYD üzerinden PKK'ya milyonlarca dolarlık destek vermesi, bardağı taşıran damlalardan sadece bir tanesidir.
Bunun gibi Türkiye'de toplumsal kargaşanın mimarlığını yapıp yurtdışına kaçanların o ülkelerde makbul kişiler olarak ağırlanmaları da Türkiye'nin sinir çizgilerini zorlamaktadır.

YALANCI DOST VE İTTİFAKLAR
Bugün hâlâ bazı gerçekler sanki öyle değilmiş gibi kafaları karıştırmaktadır.
Örneğin, HDP ile PKK ilişkisinin kanıtlanması için ille de bir PKK'lı ile bir HDP milletvekilinin aşk yaşamaları mı şarttır?
Bunun gibi Fetullah Gülen adı verilen kanun kaçağının ille de Amerika tarafından desteklenmesi ve bunu da kabullenmemiz uluslararası ilişkiler açısından şart mıdır?
Artık sabır çizgilerimiz zorlanmaya başladı.
Dost ve müttefik olarak kabullendiğimiz ülkelerin Türkiye'yi hedef alan teröre verdikleri destek; dostluk ve ittifak gibi kavramları altüst etti.

ARTIK BEKLEMEMELİYİZ
Çok önemli bir nokta da muhalefet...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Atatürkçüleri tasfiye etti, FETÖ’cüleri aday yaptı’ 15 Nisan 2023 | 553 Okunma FETÖ ve PKK’nın adayı belli, sizin adayınız kim? 14 Nisan 2023 | 574 Okunma CHP’den ‘PKK ile müzakere’ sözü 13 Nisan 2023 | 656 Okunma Erdoğan arayı gittikçe açıyor 12 Nisan 2023 | 1.881 Okunma Atatürk’ün kurduğu partide Atatürkçü aday yok 11 Nisan 2023 | 536 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar